Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Misové vodopády

Diskusná téma K fotke: Misové vodopády

Počas včerajšieho prechodu rozvodnenou roklinou Suchá Belá sme s nadšením uvítali prvé vodopády a železné pomôcky, lebo to znamenalo (aspoň dočasný) koniec "protiprúdneho kaňoningu" a preskakovania potoka, lezenia po bočných stenách rokliny či máčania si topánok vo vode. Dostatok vody a pracovný týždeň navyše spôsobil, že sme nielenže celý deň nikoho nestretli, ale v snehu, ktorý napadol pred pár dňami neboli ani žiadne stopy, a tak sme si ako Adam a Eva (až na to, že sme súrodenci a tak had pokušiteľ nehrozil:))) vychutnali ten náš raj bez čakania pod rebríkmi a mohli sme sa do sýtosti vyfotiť.

Daron

Budem si na to dávať väčší pozor. Vďaka:)

Daron

Aha:) Hej no, ja som akosi nemal statív, a tak som si pomáhal skalami a kmeňmi a všetkým čo bolo po ruke. Ale tým pádom som nevedel presne odhadnúť ako má byť záber správne rovno, lebo túto som už trošku doprava dorovnával.

Daulagiri

Padá znamená že fotka je mierne naklonená do ľava, chcelo by to dorovnať.
To ohnisko vysvetlia znalejší :-)

Daron

ďakujem:) ale keďže som len amatér, tak neviem čo presne si mám predstaviť pod prianím širšieho ohniska, a pod tým, že to trošku padá.

Bulat

My sme si zase vychutnali Suchu Belu uuuplne prazdnu - ovsem v marci :)

Daulagiri

Vcelku fajn akurát to trochu padá,
Mne sa v súvislosti zo Suchou Belou spájajú najväčšie davy aké som v Raji stretol.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok