Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Výstava SPORT LIFE 2009

Diskusná téma K článku: Výstava SPORT LIFE 2009

Prvý novembrový víkend sa už tradične konala outdoorová výstava Sport Life v Brne. Pre našinca je to asi najvhodnejšia možnosť ako si pozrieť, čo je v súčasnosti aktuálne a zoznámiť sa s novinkami na blížiacu sa zimnú sezónu. U nás totiž porovnateľnú výstavu žiaľ nemáme. Podujatia sme sa aj tento rok zúčastnili ako člen združenia 1.outdoorova.eu a v tomto článku priblížim, čo nás najviac zaujalo.

Mivym

navštívil som Sport life 2010 v sobotu a bol som v celku sklamaný a to hlavne preto,že som sa tešil hlavne na slovenských vystavovateľov a okrem Dema bicykle som tam žiadneho nenašiel a nenašiel som ani stánok Hiking.sk a to som tam bol od rána

Sona

Hej, aj v Brne...to sa bude obdivovat modra obloha pri presunoch medzi halami...:)

Bikemartin

Soňa, úprimnú sústrasť, v danom termíne by tu mala zúriť tlaková výš...

Sona

Aj tento rok budeme na vystave Sportlife, hala A1, stanok 057. Veltrh je v termine 7.-10. oktobra, my sme v Brne cca do soboty predpoludnia. Ak sa chce niekto zastavit na stanku na kus reci, je vitany :)

Jojoš

Ahoj,ja som v piatok kupil batoh z novej kolekcie zajo.net/home.php?nav=4&… ,v obchode mi ukazoval aj novy katalog,pri niektorych vyrobkoch boli uz aj vytlacene ceny,pri inych este nie a vraj budu dodavane postupne v priebehu roka.

AJ

Zdravím, nevíte prosím někdo, kdy asi bude dostupná nová kolekce Zajo? Psal jsem ji, ale bez odpovědi. Díky.

Risototh

No, tak tohto roku to bolo kruto slabe. Posledny krat som tam bol sice pred dvoma rokmi, takze predchadzajuci rocnik hodnotit nemozem, ale tento bola katastrofa. Malo vystavovatelov z outdooru, z bikov to bolo +/- to iste a tie PC hry a digitalna fotografia mi prisli ako nepodareny vtip. Hlavne tie hry som nejako nepochopil, co tam vlstne robia...

Murmar

cez vikend bolo vela ludi, stvrtok a piatok sa vraj dalo "volnejsie dychat", next year zvolim tieto dni

Adamus

V pohode vystava. Velmi vela navstevnikov. Asi az moc. Zaujimavy doprovodny program. Hlavne lezenie. Skoda ze je to az v Brne.

Murmar

bol som tam, mna najviac zaujal novy model topanok Aku Zenith, kamosovi som ich poradil na male karpaty

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum