Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 5. ročník Horalfestu

Diskusná téma K článku: 5. ročník Horalfestu

V piatok a v sobotu 20.-21. novembra sa v Tatranskej Lomnici uskutočnil 5. ročník festivalu amatérskej tvorby o horách Horalfest. V tomto roku sa prvýrát súťažilo aj v kategórii Blog, ktorej garantom bol Hiking.sk. Celkovo sa na festivale zúčastnilo vyše 70 amatérskych umelcov z troch krajín.

Jjano

Rujir, iste vieš, že svet sa delí na tých, ktorí zálohujú a na tých, ktorí o svoje dáta ešte len prídu :-) Gratulujem (nie k strate dát, ale k oceneniu :-).

Rujir

Dakujem, dakujem. A na margo stranky mojej nestastnej. Nove prispevky boli napisane, boli prichystane na publikovane, len som potichucky, pomalicky menil redakcny system, ked tu... Ano, presne tak, preto ten minuly cas. Pocitac sa odporucal a zobral so sebou nove zapisky, novy redakcny system, novy dizajn, proste vsetko. Preto nie je vycistena databaza, preto sa vlastne ani nedaju pridavat nove komenty, a tak.
Snad sa do toho znova pustim cez Vianoce. Kazdopadne dakujem velmi pekne za blahozelania. :-)

Pinus

Aj ja gratulujem všetkým oceneným autorom, špeciálne Rujirovi, len sa mi trošku zdá, že nové humorné príbehy do tuláckeho webu nepribúdajú. Čo ty na to Rujir?

Bacaardi

gratulujem Misovi D, a samozrejme aj tulakovi tulakov z tulaci.sk :-)

len tak dalej chlapi!

Lienkaa

Blahozelam Misovi Diviakovi! Prave som si precitala jeho vitazny clanok a bol naozaj skvely!!! Mal myslienku, bol vtipny.. A musim potvrdit, ze z hor su naozaj najkrajsie zazitky a vytvaraju medzi ludmi specificke puta :-)

Vorec

Tak to srdečne blahoželám. A dvojnásobne môjmu favoritovi Ďurimu Rujirovi :-)) Bolo by Ti treba prečistiť ten spam na webe :-D keď už víťaznom ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma