Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Jelenica a laň

Diskusná téma K fotke: Jelenica a laň

Dve pomenovania rovnakého živočícha, ktorého som stretol počas krátkej prechádzky v lese. Boli tu v počte cca 20 kusov. Príjemné stretnutie. Ďalšia z mojej série málo kvalitných fotiek pridaná pre zaujímavosť lesnej zveri a toho, že les má vždy čo ponúknuť na obdivovanie.

Meky

Pamätám na tú Tvoju fotku.Párkrát som šiel okolo.

Vladvlad

Presne tak meky, dal som sem aj fotku kedysi, keby niekto tade išiel, tak ten pohľad stojí za to:
hiking.sk/…/male_karpaty-v_za…
v súčasnosti to trochu pomenili, nejak sa tam tie zvery neznášali (ruja?), ale pohľad na kúpajúcu sa laň je zaujímavý :) alebo jej hladkanie poprípade keď ti mladý srnček "bežká" okolo plota a nechá sa tiež chytiť- pre malé deti určite zážitok, pre tie veľké takisto :)))

Meky

Myslíš družstvo na Dobrej Vode?

Vladvlad

Chvalabohu nie :), súkromnú zoo tu majú na družstve: donedávna na pár sto metroch štvorcových-daniele, muflóny, srnec, laň, ovce a kravy :)
Ja len chcem týmito fotkami druhým ukázať (kto to nepozná), že naše lesy majú čo ponúknuť, stretávať a sledovať zver sa dá aj bez čakania na posedoch alebo v kríkoch.

Meky

Kurnik šopa Vlado,že Ty tam niekde máš svoju súkromnú ZOO ? :)

Vladvlad

Dakujem vorec, zazitkov a ulovkov zverov mam este vela :) ale nie vsetky su publikovatelne :) a to vsetko vramci prechadzok bez cakania.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky