Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Obmývané Úplazy

Diskusná téma K fotke: Obmývané Úplazy

Pri ceste na Salatín sa nám na slnkom ožiarených Úplazoch predvádzalo úchvatné divadlo. Musel som si sadnúť a chvíľku sa kochať ako hustnúca inverzná oblačnosť vo výške cca 1300 metrov olizuje strmé mohutné svahy zvané Úplazy, ktoré tento boj vyhrávali. V pozadí vytŕčajú veľkofatranské dominanty zľava Smrekovica, Malá Smrekovica a Šiprúň.

Bulat

Maťo, a ty si si vari urobil career break, ze mas tolko casu po kopcoch chodit a taketo nádherné miesta navstevovat ? :) :)

Blahola

Fajné Maťo! Trek z Ludrovej do Lipt. Lúžnej?

Daulagiri

Heh, v prvom rade ďakujem za tak pozitívne ohlasy.
Igor, zatiaľ robím akurát tak nadčasy a tak som si po 2 týždňoch proste musel vyvetrať hlavu. Tušil som že bude inverzia, ale vo veľkej výške a preto voľba padla na Salatín a zvyšok bol o veľkom šťastí.
Laco trasu si trafil presne.
Mimochodom bude to znieť neuveriteľne ale nebol som sám :-), bol so mnou aj FunTTomas.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky