Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bystrá dolina – Bystrá – Račkova dolina

Diskusná téma K článku: Bystrá dolina – Bystrá – Račkova dolina

Keď sme sa s bratom telefonicky dohadovali, že cez víkend sa už naozaj stretneme a že fakt niekam pôjdeme, neveril som. Vždy nám do toho niečo prišlo. Raz počasie, raz práca a inokedy zase nutnosť robiť niečo iné. Alebo jednoducho nutnosť nerobiť nič. Do poslednej chvíle som si myslel, že mu do toho niečo príde, resp. pôjde na hory, no so svojou partiou.

ML

Pekný článok, páčil sa mi, aj keď som si Bystrú dolinu zafixoval ako nechutnú, vlhkú, s potokom na chodníku a s lopúchmi, ktoré sú také veľké, že voda z nich tečie človeku až za golier. Bol som tam totiž naposledy v lejaku. Mimochodom: Chodník vedie pri Dolnom Bystrom plese; v lete býva suché. Nižné Bystré pleso sa volá aj Anitino očko. Je to jedno z najkrajších tatranských plies - ale nevidno ho, lebo je skryté za chrbátom Hrbáča. Račkovu dolinu považujem za najpohodovejšiu dolinu v Západných Tatrách.

Adamus

Mam na mysli tyzden od 18.01.2010 do 24.01.2010 mne najviac vyhovuje pondelok utorok. A naozaj budem rad ak nepojdem sam.

Adamus

Zdravim. Nechysta sa sem(Bystra) alebo na Ostredok niekto na buduci tyzden??? Pripojim sa on ku mne alebo ja k nemu?

Kp

takym popadanym stromom sa zvykne hovorit polom, nie?

John Muir

Boro, nie je všetko tak. Ba čo viac - možno je všetko inak! A poručíme vetru, dešti! Alebo svojim kontám? A preto bojujme proti kalamite a hor sa na lykožrúta!

Boro

Pre Jjana nie je nič kalamita. Rovnako ako pre neho nie je kalamita lavína, lesný požiar, zemetrasenie,prieval svahu, atď.,atď.. To nie je nešťastie, kalmita, katastrofa, vôbec nič. To sú len prírodné javy. Ale veď všetko je tak, a či nie ???

Kire

velmi pekna cesta...len pre zaujimavost odporucam neschadzat do rackovej,ale ist po hrebeni dalej a z hrebena schadzat cez ziarsku dolinu...my sme mali fantasticke pocasie a uzili sme si sviste a tiez kamziciu rodinku...chybal uz len medved :D

Thailon

@adushka : dakujem ! Ledva som vybral zopar foto, ostatne bolo biele mlieko. Velmi sa tam tesim, urcite sa tam v auguste vratim, krasne tam je !

@jojos: pri tej kamennej ohrade vpravo sme s bratom sedeli a obletovala nas ta osa :)

Adushka

Peto, fajne napisane, zhtla som to ako malinu. Skoda, ze neprialo pocasie krajsim fotkam, ale mas aspon dovod sa tam vratit.

Merhorn

miso, krasne fotky aj clanocek, o to viac sa mi to paci, ze sme boli hore s dnovym rozdielom, len ja som si to sikol do kamenistej doliny a ty opacnym smerom :) Pre mna osobne je Bystra dolina jednou z najkrajsich v ZT

Hela

Som rada, že si spomenul pozostatky po našich "lesných robotníkoch". Je mi z toho zle, keď vidím ako pracujú v našich lesoch. Je po nich len humus. Chápem, že práca v lese nie je lahká, ale upratať si po sebe by mala byť samozrejmosť pre turistov a aj pre lesných robotníkov.

Thailon

Niekde som cital, ze piskat nie, lebo ze si macko mysli, ze pocuje vtakov :) Tak sme si spievali takym tym tvojim hlasom :D

Ripo

to, ako ste si cestou pískali, a predpokladám aj búchali paličkami o seba, si viem živo predstaviť ...)))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma