Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Matterhorn?

Daulagiri

Fúha Tomáš, ide ti, perfektná fotka s výstižným názvom a tie dreveničky - super duper :-)

Radog

Hmmm popis ako z wikipedie dakujem za objasnenie :)

Tomaash

Jarzebiak dziwy tatransky, davkovany v malych mnozstvach zahrieva telo i dusu a sposobuje vseobecne dobru naladu. Vo vacsich mnozstvach sposobuje stratu koordinacie a miestami aj vypadok vnimania reality (niekto vypol record). Len na vnutorne pouzitie. Vyskytuje sa hlavne vo flaskach a ploskackach volne v prirode pohybujucich sa turistov.

Radog

Jarzebiak znie skor ako nejake zviera ako znacka napoja...

To beha po Polskych Tatrach ? Jarzebiak dzivy ?

Psyloo

....ZACHRANILO samozrejme som myslela:)ups...

Tomaash

Ja ti neviem, radsej by som bol za Demanovku. Ta sa nepokazi, jediny problem ktory by mohol nastat je, ze by jej mohlo byt malo :-))

Psyloo

...alebo demanovka, zuravinovka, jarzebiak, krupnik, zubrovka ci hafirovica:)

Psyloo

...no niektori pili caj, co ich zahranilo:) teda sponzorom dalsiej expedicie nech bude radsej Lipton ci daky iny Earl Grey:)

Tomaash

Vsetky ciapky a saly s ich logom sme uz davno spalili :-)

Psyloo

...a "sponzorom" expedicie bola "WARKA":))

Tomaash

Ked vznikla tato fotka, este bolo vsetko v poriadku. Teda az na to, ze Orlia Perc bola viac pocukrovana a zamrznuta, ako sa nam pacilo a tak sme to museli otocit na Swinicu :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky