Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Čierna skala

Diskusná téma K článku: Čierna skala

Diaľkoví turisti prechádzajúci Štefánikovou magistrálou míňajú rázcestie Pod Čiernou skalou možno bez povšimnutia. Ani krížny žltý chodník svojou významovou farbou neveští nič zaujímavého. Nenechajte sa pomýliť, v Malých Karpatoch je to často tak - magistrála obchádza množstvo zaujímavých miest.

Elena Šeligova

Autora pekného článku doplním. Zo spomínanej peknej lúčky s borovaciami je krásny výhľad na Záhorie z Vysokých skál,ďalej nasleduje Hromová skala, z ktorej je tiež krásny výhľad na Mokrú dolinu a Záhorie.

MatusM

Ahoj Peter, vcera som bol na Ciernej skale (mimo ineho) za podstatne krajsieho pocasia. Fotky sa objavia, nadhera!

Pietro

Ale ved to je jasne. Vcera som komentar uz totiz nestihol dopisat.
Reflexny nater sa pouziva uz asi vsade...len ako uvodnu fotku by som dal nejaku prirodzenejsiu.

Inak aj mne sa raz podarilo odfotit smerovnik pocas najvacsej palavy a doma na fotke som vsetky farebne pruhy mal kriklavo belase. Nevedel som ci to bola chvilkova indispozicia cipu alebo blesk - ten som ale myslim nenastavoval.

PeterS

No pokiaľ ste pozorne čítali článok a pozreli fotky, bolo mizerné svetlo na fotografovanie. A prečo sú tie smerovníky prenikavo žlté? Nové tabuľky už obsahujú reflexnú farbu a keďže som fotil proti svetlu, tak je použitý blesk. Takže dúfam, že som vám pomohol objasniť záhadu krikľavej farby:)

Pietro

Pekny clanok, uvodna fotka je u mna trochu spotvorena. To ze je de facto ciernobiela je v poriadku (ved Cierna je ta skala), ale smerovky kriklavo zlte...take slovnaft farby :-(

Rasťo z Trnavy

Inak ked uz spominate hreben, v MK je ich vlastne viac nie ? jeden veduci subezne po cervenej od Blavy az po Kosarisko, dalsi kratsi na Hornymi Oresanmi a najdu sa aj viacere asi vsakze

Peter Straka

Phoboss, keď nepôjdeš zo Smoleníc ObÚ k jaskyni Driny cez Hlboču a Vlčiareň po modrej a žltej (pozrel som tvoj web), ale po zelenej, tak kúsok pod hrebeňom je po pravej strane skalná hradba. Odpočívadlo nie je z chodníka veľmi viditeľné ani v zime, prilákal ma skôr vyšliapaný chodníček k zaujímavej skale.

Phoboss

Zdravim, mozem sa opytat kde presne je ten skalny pristresok co je na poslednej fotke?Dakujem

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum