Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Letná idylka

Suco

ja tiež radšej leto by som bral..som si teraz normalne predstavil takú idylku..teplo slniečko a len tak si sedieť pri chate pod Borišovom vyzutý v tej fajnej trávičke a s pivkom v ruke :) ach jaj...:)

Meky

Ej veru rozumiem Ti a dúfam,že zima sa ešte ukáže v plnej kráse.

Bruma

Michal, jaj s horcom. :-D to je ina pesnička :-D.
No mna len sklamalo to pocasie ake je, ale to si asi nenavyberáme :-), ved ešče pride Januar a Februar, len by som si želal krásnu a poriadnu zimu a nie najprv kpoec snehu a potom blato a teple stupne celzia.

Meky

Rasťo,nie som síce "teplomilná" rastlina,ale na túričky mám tiež radšej leto...aj to pivo chutí potom lepšie:) Ale keď je pekná zima to je tiež paráda...s horcom!

Bruma

No nie že by som zimu namal rád, ale takato aka je sa mi vôbec, ale vôbec nepači,. Raz mínusové mrazy a ked sa tešíme na skvelé zabery pri mrazoch, bááááác oteplí sa. Preto by som radsej teraz leto. Ale ak sa vráti taká zima aká má byť tak beriem svoje slová spať.

Romanesco

suhlasím s tebou.ja by som bol za aby hned po troch kraľoch uz prišlo:-))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok