Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Obnovené smerovníky vo Veľkej Fatre

Eric

Ciernaznacka: Nasiel som dalsiu vytlacenu reklamu na smerovniku. Takisto ide o sukromnu firmu, takze beriem za samozrejmost, ze aj v tomto pripade budes postupovat rovnako ako predtym. Ide o smerovniky na Vtacnik (tento je konkretne na Siahach, ale je ich viac) Tu je foto: hiking.sk/…/vtacnik-smerovnik…

Bacaardi

zoberie pravitko a vylata ta po pr.... zadnici merhorn, neprovokuj ho. nahnevany komplexak - ucitel to je kombinacia priam smrtelna...

uz citam ten titulok: "tichy zakriknuty ucitel nezvladol stres a zobral na ludi sekeru..."

primitivne vulgarne utoky... ja osobne som ziadne nevidel. a zacinas sa vyhrazat, netrvalo ti to dlho... pena u huby? hm?

Merhorn

Takze prides na basecamp?:-Dtomu sam neveris:-*si anonymny hrdina a taki toho osobne moc nenamutia.povedz cz,mam sa zacat bat;-)zas si mi neodpovedal:-Dsam pred sebou si uz na diagnozu nepripadas?

Ciernaznacka

Marian,
konecne tu hovori niekto k veci.
Tie primitivne vulgarne utoky ma moju osobu si s tymito tu vybavim osobne.

Marian porkert

Dobrý večer,zaujala ma mimoriadne živá diskusia a nedá mi nezapojiť sa. Som v tom zainteresovaný, ale nemusíte sa obávať zaujatosti. Smerovníky legálne spravuje KST a myslím si, že pokiaľ neporuší zákon a zásady slušnosti, tak na ne môže umiestnnisť oznamy súvisiace s turistickým značením. A určite je slušné poďakovať sa verejne za pomoc. V mene všetkých turistov tak ďakoval napr. českým klubom za pommoc pri obnove chodníkov po víchriciach, boli tu spomínané nadácie a pod.
Tých 5 kusov Veľkú Fatru určite nezaplavia. No ale podľa mňa by mali byť umiestňované takéto "spoločenské" tabuľky nie na jednotlivých chodníkoch, ale len v nejakých centrách oblastí, pred chatami, na záchytných parkoviskách... Nakoniec, tam si ich prečítajú i ľudia, ktorí možno ďalej ani nezájdu a uvedomia si,že do údržby turistických chodníkov je zapojených veľa subjektov. Čierna mačka, či značka, nech zabudne na katastrofický scenár, tých sa zbavujeme práve v prírode. Ale zľaknúť sa mohla.

Merhorn

ale skutocne sa vratit k tebe a nenechat sa z nej zviest. Zasluhou hikingu sa obnovilo znacenie na jednom z miest kde bolo treba, za to im patri nepopieratelna zasluha, sam viem ako to na ploskej uz vizeralo. co k tomu dodat, snad sa este takychto akcii uskutocni viac s rovnakym vysledkom. Co k tomuto viac dodavat...

Ripo

najvyšší čas vrátiť sa k téme "Obnovené smerovníky vo Veľkej Fatre" ...

Merhorn

cz: definuj mi ochrancu prirody, turistu. :) definuj mi co je to primitivnost :) a ukaz mi presne kriteria ci ty si schopny posudit co je to primitivnost. inym sposobom nejdem reagovat :) liek si si uz dal? musime na teba davat pozor aby si nevynechal, nie, ze sa nam zas utrhnes z retaze :)

Eric

No ako som prave zistil, pre ciernuznacku bude najlepsim oblecenie od firmy Klattermusen, sama vlna, bavlna a podobne, ziadna syntetika, ziadne umele vlakna, presne to, co od zaciatku hlasa... Konecne je tu nieco pre Teba, Bunda za desat litrov, nech sa paci :))))

Ciernaznacka

Merhorn,
kazdy sa snazi zaujat ako vie, ale mna takymi primitivnostami neuputas. Ja by som tu rad podiskutoval s turistami, s ochrancami zivotneho prostredia.

Ripo

PROSIM, aby ste nereagovali na uzivatela "ciernaznacka". .... PROSIM

Merhorn

Kto je my?no vsetci mimo teba.Tomas,tomas,nuda s tebou zacina byt.uz je nam jasne co chces,ze neprides na BASECAMP uz je nam jasne tak isto,tak ja neviem o com nas chce presviedcat zbabely klamar.ked pochopis,ze si rozopinas poklopec na nespravnej strane,mozno aj ten bordel zmizne.ale zas kedy najblizsie sa stretneme s dusevne chorym clovekom.
..majme s nim sucit,je chudacik chory,nechajme ho vyrozpravat a snad sa mu ulavi.ukazme aky sme solidarni...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma