Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Novoročný editoriál 2010

Diskusná téma K článku: Novoročný editoriál 2010

Posledné voľnejšie dni po sviatkoch sa končia a dobrovoľne či nedobrovoľne sa vraciame späť k obyčajnému životu. Aj my sme už za pracovným stolom, sumarizujeme minulý rok a plánujeme čerstvý rok 2010. V nasledujúcich riadkoch by sme sa radi pochválili, čo sme zvládli, kam smerujeme a najmä by sme sa radi poďakovali všetkým našim priaznivcom, čitateľom, autorom, galérnikom a v neposlednom rade ľuďom, ktorí nám akokoľvek pomáhajú pri prevádzke či rozvoji Hiking.sk.

Vladimir50

Hiking a trendy v žurnalistike III.
V treťom diele svojich postrehov sa chcem ešte vrátiť k typu redakcie budúcnosti a ako sa takýto typ redakcie prejavuje na kvalite príspevkov a kvalite celého redakčného spracovania.
V posledných dńoch som mal viac času a tak som si na hikingu prečítal aj viac príspevkov, starších aj novších, a tiež som si prezeral fotogalériu.
Je to úplne jednoznačné ako rastie kvalita príspevkov, ako rastie kvalita fotografií. Pribúdajú noví autori, ktorí prinášajú nové pohľady a nové témy. A presadia sa len tí dobrí. Nové pohľady a nová kvalita podnecuje aj hľadanie nových foriem spracovania príspevkov, fotografií a tiež služieb pre návštevníkov. Má vplyv aj na kvalitu článkov starších autorov - kvalita ich práce minimálne neklesá, držia si vysoký štandard a je z čoho vyberať.
Hmmm, aké jednoduché.

Vladimir50

Hiking a trendy v žurnalistike II.
Doplňam ešte svoj prvy text o meno predsedu syndikátu, ktorý hovoril o žurnalizme a žurnalistike - Jano Fule. A samozrejme opravujem - práca v redakciách sa vyvíja.

Vladimir50

Hiking a trendy v žurnalistike.
Slovenský syndikát novinárov oslavoval v januári 20 rokov od svojho vzniku. Slávnostná konferencia sa konala v priestoroch Slovenského rozhlasu a hovorilo sa o všeličom. O trendoch v žurnalistike, o tom ako sa mení a vyvýja práca novinára a ako sa menia tradičné redakcie. Niekoľkokrát som si pri tomto teoretizovaní spomenul na Hiking.sk. Napríklad keď sa hovorilo o tom, že redakcie periodík v budúcnosti budú tvoriť dvaja - traja ľudia a zvyšok bude množstvo priespievateľov z praxe. Ale všetci títo prispievatelia, to je naozajstná redakcia - tak ako je to aj v hikingu.
Aj keď jeden z bývalých predsedov syndikátu hovoril o žurnalizme (myslel pod tým novinárčinu, ktorá vzniká prezeraním internetových stránok, bez kontaktu s realitou,
pre túto činnosť sa používa aj termín googlizmus, ale Jano povedal žurnalizmus) a žurnalistike, ktorá
je naozaj kontaktom so životom. Nuž aj v tomto prípade Jano hovoril o hikingu, aj keď neviem, či ho pozná. Predpokladám, že keď hiking vznikal a hľadal svoje cesty existencie nerozmýšľal trendoch, ale hľadal spôsob
aby priniesol, čo najviac užitočných informácií pre ľudí, ktorí majú hory radi a cítia sa v nich dobre. A tak vytvára trendy, lebo robí svoju robotu dobre, je úspešný a verím, že bude úspešný, ale najmä užitočný pre svojich čitateľov ešte dlhé roky.

Lienkaa

gratulujem! kus skvelej prace! ja patrim medzi novsich navstevnikov stranky. dostala som sa k nej cez google. to, co som potrebovala, som nasla na hiking.sk. postupne tu zacinam travit viac a viac casu, spoznavam stranku zblizsia a zistujem aka je SKVELA, výborne vymyslená a naozaj premakaná. máš môj obdiv a sympatie, taktiež aj celá redakcia :-)

Ina.cz

ahojte, dík za všechno. Znám hodně lidí od nás, kteří chodí na vás. Bohužel nejsou stejně přehledné české stránky pro turisty; z Ostravy je to nakonec k vám blíž :-))

Meky

Hikig Team-vďaka za to že si!!!

Vorec

Tiez sa pripajam, krasne dielko na slovenskom net policku.

Daulagiri

No áno, HIKING mám nastavený ako domovskú stránku a to myslím hovorí za všetko. A tuším čo bude nová vrstva v mape, snáď sa to podarí :-)
Prajem veľa síl do ďalšej práce a veľa spokojných návštevníkov.
P.S. Daniela Mäkká nie je preklep ?

Blahola

Vďaka HIKING TEAMu za skvelú prácu. HIKING.SK je stále moja najlepšia stránka.
SIMPLY THE BEST.

Vrana

Kus roboty za Vami. Tak nech sa timu hiking.sk dari aj v roku 2010 aspon tak ako v roku minulom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov