Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Aky digital na fotenie hor?

Wallendorfer

Ahoj,no,tak som vela rozmyslal,dumal,hutal az som vyhutal zatial jeden,ktory sa mi pozdava a je to CANON POWERSHOT S60. Podla odporucani som sa vykaslal na zoomy a pixely a isiel som po optike a zatial sa mi pozdava prave on. Tak cakam,ako ma tu vsetci sfuknete. :-))

Mato_d

V debate bola rec o fotaku do 20.000, a ja blbec som si myslel, ze sa bavime o sucasnych cenach, nie o tych spred piatich rokov... ;)
Aby zase nedoslo k nedorozumeniu - myslim ze je scestne porovnavat ceny z roku 2002 a sucasnostou...
Btw - hovoril som o G5 ako o krabicke do 20.000, o mydle nepadlo ani slovo... :D

Jonathan.sk

Dnes som si pozrel Fax a Copy magazín z roku 2002. Mydlová krabička Canon G2 , ako to tu niekto nazval, štvormegáč, stál vtedy 54 450,-Sk.

Wolflike

mato_d:

ak chces byt in, nesmies kaslat na DSLR, len na digikompakty a na film... :))

Mato_d

Kaslat na DSLR, kaslat na digikompakty, kaslat na diak, kaslat na kinofilm, kaslat na stredny format...! Vratme sa 26 storoci dozadu a objavme kuzlo zvane Camera Obscura. Hlavne nech sme "in" ;)

Lubo

...zenitacke cervene blikatka :-) normalne to tu zacne dychat nostalgiou. a to je tema povodne zamerana na vymer digi kompaktu na hory :-).

Mucha

...aj ja mam EXU aj FLEXARET,aj FET 5,ZENITY dokonca 2 a na tie veru nedam dopustit. Ten expozimeter na nich,je namakany :-)

Wolflike

wallendorfer: ale ved ja su klidny :)) ak to inak vyznelo, nebolo to tak myslene.... daj potom vbediet ako si sa rozhodol, som zvedavy

Lubo

Tak ja som zacinal tiez na masinke, ktorou sa dali skoby do skaly zatlkat – rusky Zenit s 58mm objektivom :-).

Mlieko

Smena je fakt dobry fotacik, ked sa nastvem hodim sem zopar zaberov TO BUDETE KOUKAT:))))

Jano

Mozno sa teraz tema tohto threadu zmeni :-), ale ja som zacinal s Exou (cameraquest.com/exa1.htm) a teda poviem vam, ze doteraz na nu nedam dopustit. Bol to tank, prezila vsetky mozne studentske excesy, opravovala sa sroubovakom... Mal som ju s objektivom ako je na wrotniak.net/…/exa-gallery.ht… a keby som sa zatal, este ju mozno najdem niekde v sufliku u rodicov, len som uz nevedel opravit pokazene natahovanie spuste... oj, stare zlate casy :-)))

Mucha

...jééé,SMENA! S tou som zacinala aj ja! Kto sa s nou nauci narabat,je uz polovicny fotograf :-)

Wallendorfer

Ad:wolflike
klidek,ved len dikutujeme... A vobec, tu temu som nezakladal len pre seba,myslim,ze kazdy si tu moze nieco najst,takze nemusis riesit otazku typu: "co si to ten wallendorfer nakoniec kupi". :-)))
s pozdravom

Mikello

wolfike:
"manuálny" link pre Teba :-) :
hiking.sk/…/v_noci_na_kamienk…

Viacerí tu písali o potrebných skúsenostiach s klasikou, tak sa chcem spýtať či by sa mi mohlo rátať aj toto:
shop.lomography.com/…/specs.h…
Príležitostne som s tým na túrach pár rokov fotil, kým som nekúpil digi, aj keď to nie je SLR a nemá TTL hľadáčik (ani expozimeter) :-) teda full manual, ale fotky boli celkom fajn.

Mucha

Wallendorfer,aj tak si myslim,ze uz aj na tuto otazku ti uz bolo odpovedane :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov