Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Brada

Blahola

Nezabudol si na Kubínsku hoľu? Snežnice a ideme. Ach jáj trošku slniečka by to veru chcelo.

Bruma

No Laci nezabudol, myslim na to každy den a zelam si aby ostal sniežik aj taky aky je. Ale Poprosil by som kazdeho o termin ktory by mu vyhovoval a aby som to mohol zlucit, Ako som už pisal islo by sa v Sobotu. Ale napisem ešte hromadny mailik a mozme to uskutocnit.

Blahola

Mne jedno je kedy, som pripravený. Lepšie počasie samozrejme vítané. Zima hádam nekončí, máme čas.

Bruma

Laci, tak počkame na vyjadrenie ostatných.

Suco

Ja nemám snežnice a mám dilemu či za tých pár korún čo mi ostalo kúpiť snežnice, alebo mačky, ale najviac ma láka predstava teleobjektívu :D:D:D:D a to nehovorím že sigma 10-20 stojí na pentax len 11 litrov :-O no proste dilema... :D

Bruma

Kubo a ta sigma, ktoru mas pri fotkach, nie je tvoja? Ja mal za to, že už mas širáč.
hiking.sk/…/mala_fatra-zimny_…

Čo sa týka snežníc, tak nie je podstatne ich mat na nasej akcii, i ked s nimi sa ide lepsie, , ale podstatne je učasť, ved bez teba a tvojej pani hrušky to nie je ono :-DDD, počkaj, musim opat pozriet na intimne fotečky..... júúúúúúúúúúj tie su ale naozaj do hiking bulvar :-DDDDD.

Suco

Tú sigmu ako aj tamrona 70-300 som mal požičané od kamoša, vtedy ich nepotreboval tak som ich aspon mohol otestovať ;) ešte som mal od neho aj tamron 90/2,8 macro objektív a ten má veru parádnu kresbu :)

Jnezky

No chlopi, neviem ako u vas na západe, ale tady na východe po vydatných dážďoch a oteplení snehu na snežnice net, iba ak kdesi hore.

Bruma

Honzo tu snehu ešte je dost, sice je dnes odmekovo, ale počitam, že opat pritiahne pani zima kohutik a zacne mzrznut, a počitam aj so snehom.

Suco

no veru tu v Martine sa všetko roztopilo:)) huráá idem oprášiť bicykel:D:D:D

Bruma

Kubo, príjdi tu, mame pre teba paráádnu rozjazdovu bike cestu, plnúúúúúúúúúúúúú odmäkového sňahu. :-DDD
Zn. Neboj to rozbehneš.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky