Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Brada

Bruma

Kubo, príjdi tu, mame pre teba paráádnu rozjazdovu bike cestu, plnúúúúúúúúúúúúú odmäkového sňahu. :-DDD
Zn. Neboj to rozbehneš.

Suco

no veru tu v Martine sa všetko roztopilo:)) huráá idem oprášiť bicykel:D:D:D

Bruma

Honzo tu snehu ešte je dost, sice je dnes odmekovo, ale počitam, že opat pritiahne pani zima kohutik a zacne mzrznut, a počitam aj so snehom.

Jnezky

No chlopi, neviem ako u vas na západe, ale tady na východe po vydatných dážďoch a oteplení snehu na snežnice net, iba ak kdesi hore.

Suco

Tú sigmu ako aj tamrona 70-300 som mal požičané od kamoša, vtedy ich nepotreboval tak som ich aspon mohol otestovať ;) ešte som mal od neho aj tamron 90/2,8 macro objektív a ten má veru parádnu kresbu :)

Bruma

Kubo a ta sigma, ktoru mas pri fotkach, nie je tvoja? Ja mal za to, že už mas širáč.
hiking.sk/…/mala_fatra-zimny_…

Čo sa týka snežníc, tak nie je podstatne ich mat na nasej akcii, i ked s nimi sa ide lepsie, , ale podstatne je učasť, ved bez teba a tvojej pani hrušky to nie je ono :-DDD, počkaj, musim opat pozriet na intimne fotečky..... júúúúúúúúúúj tie su ale naozaj do hiking bulvar :-DDDDD.

Suco

Ja nemám snežnice a mám dilemu či za tých pár korún čo mi ostalo kúpiť snežnice, alebo mačky, ale najviac ma láka predstava teleobjektívu :D:D:D:D a to nehovorím že sigma 10-20 stojí na pentax len 11 litrov :-O no proste dilema... :D

Bruma

Laci, tak počkame na vyjadrenie ostatných.

Blahola

Mne jedno je kedy, som pripravený. Lepšie počasie samozrejme vítané. Zima hádam nekončí, máme čas.

Bruma

No Laci nezabudol, myslim na to každy den a zelam si aby ostal sniežik aj taky aky je. Ale Poprosil by som kazdeho o termin ktory by mu vyhovoval a aby som to mohol zlucit, Ako som už pisal islo by sa v Sobotu. Ale napisem ešte hromadny mailik a mozme to uskutocnit.

Blahola

Nezabudol si na Kubínsku hoľu? Snežnice a ideme. Ach jáj trošku slniečka by to veru chcelo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok