Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: V Poloninach

Diskusná téma K fotke: V Poloninach

Pocasie o nicom, tak aspon nieco na zlepsenie nalady z archivu. V stupani na Čelo (Čolo, 1158 mnm) pred Riabou skalou pocas tury N.Sedlica -Kremenec-Riaba skala a späť po zltej TZT. Hadanka - ktorym smerom, ku alebo od fotografa sa lyziar pohybuje?

Alexander

no teda, na tej diskusii som nebol, to je teda dobra nahoda. Mna ta hadanka napadla uplne nezavisle, lebo ta silueta postavy fakt nedava jasnu odpoved o smere pohybu, co ma zaujalo a nasledne logicky napad dat to ako hadanku. Pre jnezky - ciastocna odpoved je na dnesnej foto, vtedy sme mali skialpy a sneh bol fakt idealny, tvrdy, niesol perfektne.Predtym vsak roky som bezkoval a pri zjazdoch to sranda niekedy fakt nebola. Skialpy su zase dost tazke, vsetko ma pre a proti.

Jnezky

Fotohádanky hej, veď to môže niekedy byť tak trochu aj recesia.
Ináč, zdá sa, že sneh bol dosť tvrdý, to v tých Poloninách na hrebeni z Kremenca na Rabiu skalu na bežkách nebol žiaden med?!

Vladvlad

Asi hej.
Vo fóre ku galérii bola taká otázka:

co tak hodit nejake fotohadanky. nech neje nuda a pocvicime pamat
06/01/10 21:05 tatranec

Čiže iniciatívu treba asi smerovať tam :)

Alexander

asi fakt tema na zamyslenie. A ci nie viac starosti s tym ako uzitku...

Vladvlad

Veď ale fotohádanky tu bývajú. A ceny/výhry sú dôležité?
Ja som ich tiež pár dal, ale boli ohraničené len konkrétnym pohorím, čo vylučovalo možnosť zapojenia väčšieho počtu ľudí.
Ďalší problém je náročnosť, ak dáš ľahkú, tak to uhádne hneď niekto prvý a ostatní nemajú šancu. Ak dáš ťažkú zasa ti to nikto neuhádne (ako sa mi už stalo, preto som na fotohádanky rezignoval:)
Možno by fakt nebolo zlé, vytvoriť samostatnú tému/mini galériu, kde by fungovali iba fotohádanky princíp/vzhľad by bol rovnaký ako v terajšej galérii.
Možno by trebalo vyriešiť problém tých odpovedí, nech má každý šancu hádať.

Alexander

ved aj preto ma to napadlo...a mohol by to byt napad ako vyhlasit napr. raz za mesiac nejaku fotohadanku, pravda, tema skor zemepisna, nie ako ja som dal (raz za cas ale aj nieco podobne by mohlo byt), prip. aj ceny pre vyhercov, resp. podmienky by som nechal na spravcov stranky...ak by sa moj namet ujal, samozrejme.

MatusM

:-) takáto hádanka tu ešte veru nebola:)))

Alexander

100 bodov jnezky foto nie je video ale ak by sme "pustili film" pravdu by mal aj Marian P77 bolo to od fotografa

Jnezky

Áa, to je chyták, pozerám sa už tretikrat a je na tom samom mieste! Veď on sa nehýbe !?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky