Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lyžovačka s deťmi

Vrana

2 rast: Spytaj sa svojej zeny (priatelky, frajerky). Hned ti ich vysype z rukava.

Rast

To vrana: a akych svinstiev su vsetci chlapi bez vynimky schopni?

Worldsmostgorgeous

.. Majuš musím ti dať za pravdu v tom, že naše výlety s otcom sa pravidelne končili naďabením na nejakého kamaráta z vojny, spolužiaka, známeho z hasičského výcviku apod. a následným otcovým kvalitným "spoločenským unavením sa". Na druhej strane na také výlety teraz najradšej spomíname.. :)

Piffo

Vsak aj barankovia obvykle zistia, ze ovecky su schopne vsetkeho. A najlepsie az po svadbe...

Vrana

2 spacer: Proste netusia akych svinstiev su chlapi (vsetci bez vynimky) schopni. Smola je, ze owecky na to pridu vzdy az po svadbe ;-)

Spacer

Majus:
"Ovečky chápem, tie zväčša o ničom netušia"

Toto je gol. Este mi povedz, co netusia :) ?

Rast

to Majuš: ty se nejaka dekomp. z toho tvojho manzela. Beries to vsetko nejako strasne vazne :-)

Majuš

Žiaľ Bohu. Môj manžel. Ovečky chápem, tie zväčša o ničom netušia.Len nechápem, že si chlap nevie udržať mozog v hlave, hlavne keď si niekam zoberie deti.

Vrana

2 Majus: To tvrdim uz davno, ze vsetci chlapi su nevdacne svine.

Len potom nechapem tie owecky vo vedlajsom vlakne co sa chcu s nimi zoznamovat. Dufam, ze tvoj prispevok bude pre ne dostatocna vystraha ;-)

Majuš

Na cestu z deťmi sa človek pripraví.To však netušíte aké prekvapenie Vám dokáže prichystať manžel, keď na svahu stretne "spolužiačku". Zrazu sa mu mozog zosunie do nohavíc a prestávku ktorú ste si naplánovali na 13 hod už môže byť zrazu o 12 hod. A namiesto teplej polievky či čajíka (čo tvrdil, že deti potrebujú na 100%)pre deti zrazu postačí aj suchý chleba. A na záver Vás dokáže nechať na svahu s dieťaťom v teplotách -15 stupňov s vetrom v nárazoch 100, na svahu a bez slova sa vypariť so všetkými peniazmi a s ruksakom plným jedla a tekutín na kopec o ktorom tvrdil, že je moc strmý. Po hodine hľadania, úplne premrznutý a rozmýšľania, kde sa mohol s tým všetkým vypariť ho nájdete s úsmevom sedieť na odpočívadle a možno by ste neverili bola tam čisto náhodou aj "spolužiačka". Trocha som pozabudla, v ten deň deti ani nejedli však spolužiačku vidíte raz začas a deti sa môžu najesť aj keď sa vrátite z lyžovačky. Takže deti na lyžovačke sú iba čerešnička na torte.

DanielaM

Super chichichi, take ozaj zo zivota. Taky zaver som uz stihla aj zazit. Deticky mi uz lyze na kopec na vlastnom batohu vyniesli aby sme spolocne vychutnali vychod slnka .... Miso, nemal by si chut na knizocku tvojich super clankov ????

Peter61

Thalion a Mišo: citačný index stúpa ! Už som to dostal tiež :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov