Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Chrbát Stohu

Diskusná téma K fotke: Chrbát Stohu

Panorámka spod Stohu a pohľad na Chrbát Stohu, Stoh a malofatranský hrebeň. Hore na Stohu som si vychutnával božskú atmosféru, inverziu v dolinách, modrú oblohu, nádherné slniečko, neskutočné výhľady na všetky strany a ani mrazivý vietor ma neodradil aby som opustil tú nádheru skôr ako je nutné. Až pohľad na hodinky ma prebral z tohto snívania naživo, takže dole a ďalej po hrebeni som kráčal s hlavou vykrútenou na všetky strany aby som nasal ešte posledné zvyšky pohľadov a okolitej krásy :-)

Daulagiri

Dík vorec, no budem to musieť ešte odsunúť na neskôr.

Vorec

Ono ta oblacnost sa pomalinky sunula od Tatier aby sa podvecer pomaly rozpadla, to uz som bol dole a paradne svetlo som videl utrzkom. Rovnako aj inverzia v dolinach sa vecer zacala trhat.
@daulagiri: toto rozhodne nebolo na sneznice, v tomto useku to bola zmrznuta kora ktora dost dobre drzala, teraz sice nieco pripadlo ale netrufam si odhadnut kolko ;-)

Daulagiri

Taktiež ma veľmi zaujal ten obojstranný protiklad, naozaj úžasné.
Chcem sem ísť na snežnicovku, ale asi ešte stále nie je toľko snehu, alebo sa mýlim ?

Forky

Vlado:
to je uzasne vystihnutie opozicie oblacnosti..
na jednej strane je oblacnost nad tebou a na druhej pod tebou :)
parada :)

Klf

krasa, ma to skvelu atmosferu. marian

Blahola

Veľmi sa mi ľúbi prechod v pano od chladných tónov v ľavej časti k príjemnej pravej.

Meky

Krása.Počasie Ti prialo...aj keď ten mráz niekedy vadí pri fotografovaní.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky