Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pred Skalnatou

Diskusná téma K fotke: Pred Skalnatou

Tesne pred vrcholom (704m). Nič len biele stromy, modrá obloha a bežkárska stopa.V nejakej hmle a zamračenej oblohe by to nebolo ono. Po dlhom čase som tu bol opäť pretože sem vôbec nechodím. Načo aj, keď sa dá tak pekne obísť obchvatom :) A keď už sem teda zavítam tak len v peknom počasí :)

Vladvlad

Snehu tak 30 miestami 40cm.
Žiadne snežnice nemám ani nechcem, takže som bol normálne napešo a nebol žiadny problém. Záveje normálne, nič extra. Podmienky rovnaké ako na Kobyle, keď sa ide krížom cez les, nie po chodníkoch.
Boli sme aj na vrchole Čertovho kopca a odtiaľ krížom dole po strmom svahu na tú širokú cestu a sneh pekne držal, keby nebol sneh tak by sa tak chodiť nedalo :)
Takže asi tak :)

Dano1

Parada, okolie Skalnatej mam najradsej.. obzvlast v zime :) Kolko tam bolo cca cm snehu? Zaveje nejake vacsie v useku Certovho kopca neboli?? Coskoro sa tam chystam, tak zistujem :)) diky

Pipin

Paráda. Takto bolo teraz v Karpatoch? Mám to 15km za domom a ja musím trčať v robote.

Meky

Som prekvapený ako hovoríš,že je to tam také zdevastované.Ja som tam bol asi pred rokom a pol naposledy.Tá modrá obloha im ozaj sekne.

Sona

Mne sa prave tento hrebienok najviac paci.

Vladvlad

Ešte k tým ihličnanom, s bielou oblohou alebo hmlou by to fakt nebolo ono. Ešteže ich slnko krásne od chrbta nasvietilo :)

Vladvlad

:) Tak to je zaujimavé, pretože som sa rozhodoval či dám toto alebo včerajšiu srnu :)

K tomuto miestu: naposledy som tam bol pred rokom na jeseň a bolo to fajn. Teraz je tam pred týmto miestom "krásne" všetko vyrezané, haluzina pohádzaná krížom-krážom po chodníku, les vypadá ako po bombardovaní.
Keby tadiaľ nešli predtým bežkári a nespravili stopu, tak by som mal veľký problém aj s gps ísť po trase červenej značky.

Meky

Vladimír,nebudeš mi veriť,ale na tieto ihličnany som si myslel,či ich dáš do galérky,lebo som s istotou vedel,že ich budeš fotiť.Je to veľmi pekné a trochu nezvyčajné miesto v MK.Paráda.

Vladvlad

Ďakujem a ešte k tomu aj malokarpatská a s ihličnanmi :)

Klf

krasa, typicka zimna naladofka! klf

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky