Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pramene Vajnorskej doliny

Diskusná téma K článku: Pramene Vajnorskej doliny

Vajnorská dolina už leží mimo územia Bratislavy a nevedie ňou žiadna značka. Je v nej však veľa lesných ciest, ktorými sa dá dostať na Biely kríž. Tečie cez ňu Vajnorský potok a tak celkom logicky som sa po zmapovaní prameňov medzi Krasňanmi a Bielym krížom zameral na ňu. Absolvoval som tu dve snežnicové túry vo veľmi odlišných snehových podmienkach a jednu priam jarnú. Všetky boli koncom decembra a januára.

Vladvlad

Pre mňa dnes vtip číslo dva :)
Nemalo by sa, ale kto to bude kontrolovať...

Dunaj1

zver sa u nas pri krmelcoch strielat nemoze, takze ak je v blizkosti neho posed, tak iba na pozorovanie

Janica

...opat pekny clanocek a este krajsie foto...to hniezdocko a vtacik su perfektny...

MatusM

Opäť pekný článok do série. Kŕmenie priamo pod posedmi nie je len naša špecialita, v Rakúsku som sa stretol s tromi luxusnými posedmi vedľa seba - a pred nimi bitúnok so zásobníkom kukurice a repy v strede, bol som zhrozený..

Mivym

Miro, ten vtáčik-letáčik je Slávik červienka.

Priesil

Pravdu máš, bordelári sme strašný, máme strašne nízke enviromentálne povedomie. Človeka to už se...Ten spiaci krochkáč na Tvojej fotke je oveľa rozumnejší.

Vladvlad

Vajnorská dolina sa mi tiež páči. Je tam ako píšeš veľa lesných ciest. Určite sem ešte niekedy zavítam, aj keď to mám od ruky a cesta sem mi trvá toľko, že môžem ísť radšej niekam do Perneku alebo ďalej :)
Posedov je tam teda podľa fotiek dosť...

Sona

Vajnorska dolina je pekna, najma v hornej casti, ak sa ide po pravej strane smerom na Biely kriz. V lete je tu ale tolko komarov, ze raz som sa nemohla celu cestu zastavit, a to som sla prevazne na bicykli.

Rbr69

To zakrmovanie priamo pod posedmi som si vsimol aj u nas :(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma