Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zima z Vysokej

Diskusná téma K fotke: Zima z Vysokej

Dnes na Vysokej (754m). Ďalší krásny deň. Ukázala sa aj nízka oblačnosť. Bolo zaujímavé sledovať ako Vysoká zostala posledným vysokým kopcom, z ktorého bol výhľad. Ostatné "sedemstovky" hmle podľahli. Svetelné podmienky boli dosť zlé, hlavne prenikajúce ostré slnko. Obec napravo je Kuchyňa. Nechcem si ani predstaviť ako to tu vypadalo tesne po východe slnka :)

Meky

Neskutočné.V práci som si hovoril,že tam hore bude asi krajšie.A ako vidím-bolo.Paráda.

Bulat

Vlado, pekna, dramaticka obloha, vydarené... :)

Vladvlad

Ďakujem.
Pôvodne som tu ani nemal byť.
Ale podarilo sa.
Kým som prešiel (alebo skôr preplazil sa) na severný skalnatý chrbát Vysokej, tak to všetko pohltila hmla a výhľad sa nekonal :)
Ale to som si predtým vynahradil inými zábermi :)

Bulat

Isiel si dolu po severnom zraze? To musi byt v zime dost hardcore... Alebo si sa vratil naspat na modru?

Vladvlad

Išiel som samozrejme kolmo dole, skoro rovnobežne so starým elektrickým vedením pre vysielač :)
Križoval som lesnú cestu, stále rovno dole až ku prameňu, pozdĺž potoka. Potom po lesnej ceste, po nej som prišiel na asfaltku do Rohožníka.
Cesta k tomu severnému skalnatému hrebeňu prebiehala miestami po štyroch :) bolo tam snehu po pás a už to nebola taká sranda :) Ale tá cesta kolmo dole bola úplne super. Sneh pekne držal a ja som sa nemusel báť ani na takom svahu zosuvu lavíny :)

Meky

Vladimír o koľkej si fotil tieto zábery?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok