Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Mladý muflón

Diskusná téma K fotke: Mladý muflón

Počas celej dnešnej túry dosť fúkalo, miestami snežilo a bolo veľa snehu. Ku koncu sa ukázala aj nejaká zver. Tento týždeň už moja tretia črieda muflónov. Tento sa od nich na chvíľu vzdialil, ale hneď sa aj vrátil. Fotené priamo z turistickej značky. Dokumentačná fotka.

Vladvlad

Ďakujem.
Nie som myslivec. Keby áno, tak tie moje fotky sú na inej úrovni, nie ako tieto výcvaky :)
Tieto muflóny som "počul" skôr ako videl, takže ich podľa zvuku stačilo len zamerať v hľadáčiku.
Už som to tu raz písal, taký dlhý príspevok, ak chces prečítaj si :
hiking.sk/…/hladanie_potravy.…

Treba byť len potichu (samozrejme v rámci normy) a nejakú zver určite odfotíš. Či to bude medveď alebo srna je len na tebe :)))

Honzek

Tvoje fotky zvěře jsou super,nejsi myslivec nebo něco takového? Já sem se už několikrát pokoušel vyfotit zvěř,vždycky to byolo marné, viděl sem jeleny, muflony , daňky, ale než stihnu něco zrobit s foťákm jsou pryč.Ale mi to stejně nevadí bo sem rad rád, že jsem je aspoň zahlíd, vždycky je to pro mně zážitek.

Vladvlad

Môže byť :)
Mám ešte pár muflónich fotiek, ktorú sú akoby som to povedal, také iné, ako tie tradičné. Niekedy ich sem dám :)

Meky

Vladino tebe to tuším niekto zhora dohadzuje:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky