Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pramene Račieho potoka (Javorník)

Diskusná téma K článku: Pramene Račieho potoka (Javorník)

Ďalší z potokov medzi Račou a Svätým Jurom je Račí potok alebo tiež Javorník. Keďže snehové podmienky priali snežniciam, nebolo v sobotu 6. 2. 2010 o čom rozmýšľať. Diaľkový pochod Dorota dostal košom a okrem toho ma celý týždeň trápilo, že som nemal čas a nepreskúmal som, kam tečú pramene spod Márovej búdy.

Poldo

Koleno už mám po generálnej oprave, ešte pár dní a môžem ísť na prvú technickú kontrolu. A podľa takýchto štyroch itinerároch to bude celkom zaujímavé. Pravda, už to bude zrejme bez snehu, ale pre mňa to bude zatiaľ OK. Ďakujem za pekný návod na rozchodenie. Čakám na ďalšie studničky.

Boro

Túto zimu som bol na Bielom kríži dvakrát.A obidva razy som si dal varené víno. Keď som sa prvý raz napil, išiel som sa spýtať do okienka: A chalani, ste si istý, že varíte víno? A oni že: A čo? Vari je kyslé? Šak tam máte cukor na stolíku tak si dajte kolko chcete. No poviem vám, päť lyžičiek do trojdecového vína a ešte stále to bolo dosť kyslé.Po druhý raz už som bol ako štamgast pripravený, šuchol som tam šesť sáčkov cukru a bolo to takmer dobré.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum