Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Po stopách minulosti zasneženým Čergovom

Diskusná téma K článku: Po stopách minulosti zasneženým Čergovom

Skúškové obdobie sa blíži ku koncu, čaká nás už len posledná skúška a potom letný semester. Mesiac bez hôr sa odzrkadlil na psychike. Som podráždený a stále dookola mrzuto preklikávam celý hiking – aspoň aké také virtuálne cestovanie. Navzdory povinnostiam sa vo mne ohlásil neskrotný pud konečne niekam vypadnúť z mesta. Ideme na zasnežený Čergov. Pozrieť sa, v akých odľahlých končinách bývali naši prarodičia. A kedže v Čergovskom pohorí mám naozaj korene, bude to o to zaujímavejšie.

Chemikar

Ďakujem za pekný článok z kraja, kde moja noha ešte nevkročila. Musí tam byť nádherne a dúfam, že v lete sa tam zastavím. Ináč správny turista je tolerantný k bežkárovi a po stope nechodí.

Bean

Energiu, ale tych vybranych slov kolko clovek musi vykricat :-) Tiez som pri tom ukoncil citanie...

KarolM

Pekný článok. Až na pár viet typu: “Sledujeme vychodenú stopu od bežkárov a sme radi, že sa nemusíme brodiť hlbokým snehom, pretože to odoberá dosť energie.” Bežkárov rozbitá stopa nielen oberá o energiu, ale vystavuje nebezpečenstvu pádu. Treba mať úctu k bežeckej stope! A keď je hodne snehu, treba ísť radšej na lyžiach.

Nonormal

Vďaka za dobré ohlasy... =) Čergov je jednozančne jedno z tých pohorí, ktoré si zaslúži viac pozornosti ako sa mu prikladá. Ale na druhej strane, teší ma, že je tak prázdne =)

Axel

Buduci tyzden mam dovolenku, hadajte kam sa chystam? ;-)

Thailon

paradny clanok z pohoria, ktore som si zamiloval na prvu navstevu :)

MatusM

Pridávam sa, vďaka za krásne napísaný článok, máme podobné videnie sveta okolo nás a som rád, že sa tu postupne odhaľujú aj pohoria východne od Tatier. Super!

Pali2

perfektný článok,krásna krajina .už dlhšiu dobu sa tam chystám vyzerá to tak ,že v najbližšej dobe sa čergovských kopcov opäť vyberiem

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov