Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pohľad na juh

Alexander

Robil som to v Zoneri, ten je tiez na 30 dni zdarma, ale mensie pismo neslo. Skusim pripadne nabuduce ten Photoshop, aj tak mi Zoner uz konci. Predtym som pouzival obycajny Windows Fotaogaleriu. Inak ta velkost pisma pri uprave sa nezdala taka velka, az po nahrani do galerie pozeram, co to je za obrovske pismo, ale ani v tom Zoneri sa k tomu spatne vratit nedalo.

Vladvlad

Budem sa opakovať.
Zámer chválim, ale tá veľkosť písma "kole oči" a je napasované príliš blízko pri okraji.
Ja tie popisy robím vo Photoshope, môžeš ich aj posúvať, uložiť a vrátiť sa k nim, plno rôznych typov písma a čo ja viem ešte čoho :)
Nejaká jeho trial verzia je asi na 30 dní zdarma ak sa nemýlim. Čiže ho nemusíš kupovať alebo .... doplň si čo chceš :)

Kedysi som používal program PhotoFiltre, ten je zadarmo a celkom fajn.
Nejaké Picasy/irfanview som nikdy nepoužíval.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma

Komentár

Janabilesova k fotke: Zvonička Maťo, ďakujem. Pekne na ňu zrána svietilo slnko. Pod zvoničkou sme chodníčkom pomedzi chalúpky prešli ku lúkam v časti Grúne a pokračovali ku výhliadke s krížom …

+ 1 ďalší príspevok