Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Havránku

Rbr69

Adi super, ale tie haluze tam fakt rusia, ale 5ku davam :)

Suco

Aďuš... kompozícia za 100 bodov;) naozaj pekné

Blahola

Už som hľadal kurzor, že to potiahnem hore Barancom.

Adushka

Mato, keby som podisla nizsie, aby som sa tomu bordelu vyhla, tak uz to kompozicne nedam, lebo by mi strecha chalupy zasahovala az do vody. ale tak co, budem mat na vsetkych fotkach ako poznavacie znamenie nejake kriky ;)

Adushka

Chalani, dik za mile slova..

Rasto, ten kostol tam byt nemusi, ale inak to je ok ;)

Bruma

Pekné, mooooooooooooooooc pekné.
Niečo mi behá v hlave, že si hovorila, že by si rada bývala na samote v malebnej dreveničke nad kostolom a s výhľadom na more, tuším sa ti to splnilo.

Duuri

Tak toto Ti ale vyslo! :-) Paradne. Tatry s podhorim vzadu pripominaju nejaky Novy Zeland, fakt fajne. :-) Ako z ineho sveta. Uz len pridat viac cervenej na tej streche.... :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok