Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Cestou na Vtáčnik

Fitka

tato studnicka patri ku tehliarskej chate(mederlicke)vozia si tam vodu na karicke v bandaskach a je to celkom hodny kusok...

Ondro_RK

misob, mne je jasné, že ju pôvodne sem nedával ako info-foto...
...a to je škoda, že ako píšeš, kohútik je odlomený - žeby nejaký medveď?... Ja som tadiaľ išiel naposledy koncom septembra 2006 a všetko bolo v poriadku a roky si tu dopĺňam vodu a nemal som nikdy problém.

Misob

Keby bol mlieko foto zamyslal ako informacne, asi by nedaval do stredu prepalene slnko, ale tu studnicku... :(
BTW na jesen bol kohútik odlomeny, na zvysku rurky nasunuta hadica otocena dohora - a len vdaka tomu, ze sa v nej akumulovala voda, sa dalo cosi nabrat... inak velmi slabucky zdroj.

Ondro_RK

presnejšie - na zábere je odtok zo studničky, samotná studnička je cca 8m vpravo od cesty :-)

Mlieko

Pri zadávaní GPS ma pomýlilo, že na mape nie je vyznačený Vtáčnik. Tu modrú som si splietol s odbočkou zo Suchého Hrabova na Malinô, ktorá na mape vyznačená nieje.
A Studnička sa nachádza na zábere v pravom dolnom rohu.

Ondro_RK

p.s.: ale GPS súradnice nie sú dobre zadané, fotené to je ešte pred modrou značkou na Malinô ;-)

Ondro_RK

Všetci Veľko Fatranci, a to neviete, že tu na tejto zákrute je zdroj pitnej vody? Dokonca kohútik ;-) Takže Lubo - fotka MÁ informačnú hodnotu a dosť veľkú... MLIEKO DAJ DO POPISU ŽE JE TU ZDROJ PITNEJ VODY ;-)

Canis Lupus

Tak ja si myslím, ze tato galéria skôr či neskor bude slúžiť podla použitých suradnic podľa poradia k prezretiu danej oblasti ak mame záujem o turistiku.Predovšetkým každý sa chce ukázať v dobrom obraze so svojou fotografickou tvorbou.Na mňa nevplýva ta fotografia veľmi dobre....je to kôli tomu,že nesú tam podla môjho názoru nejaké výrazne farby a slnko je na nej silno odrazené.Tak vďaka a ostávam s pozdravom:Turistike,horám a fotografovaniu zdar...Jano

Lubo

Jedno pozitivum tu vsak je > GPS suradnica :-)

Lubo

Priklanam sa k zapornym hodnotitelom:

  • technicka uroven je minimalna
  • kompozicia nic moc
  • popis fotky nedava ziadnu informacnu hodnotu, ktora by mohla prevazit predchadzajuce nedostaky (napr. popis navigancne zloziteho miesta, vhodneho bivaku, zdroja vody, a pod.)
LuboO

Musim suhlasit s Axelom, fotky nebodujem, preto len slovne je to 3- az 4.

Marek2501

to dusan:
ja si myslim ze tvoje hodnotenie je uplne neadekvatne a myslim si ze si ani nepochopil co tym chcel autor vyjadrit on chcel ukazat ze na silvestra je malo snehu (mozno ze som to nepochopil ani ja ak nie autor oprav ma:)a takisto by som sa chcel vratit k tvojmu vyroku:
"je to len minanie casu ostatnych co si takuto fotku otvoria a pozru"
podla mna je vacsie minanie casu ostatnych ked si citaju takyto drist co si napisal ty ale inac nic proti tebe

Mlieko

Dušan, rad by som sa pozrel aj na Tvoju tvorbu ale akosi sa mi nedarí nič nájsť...dúfam, že to čím skôr napravíš. Myslím, že táto fotka bola aspoň pre jedného človeka zaujímavá a to mi stačí.

Fitka

Dusan,ved toto je hiking a nie foto vystava...malo by ist o pointu fotky nie o kvalitu

Dusan

no ved som pisal ze mozes prezentovat, ale... ale je to na usudku kazdeho z nas aby sa prezentoval tym, co skutocne je kvalitne, alebo zaujimave. v tomto pripade sa tak nestalo (samozrejme toto je len moj nazor), ked som si potom pozrel tvoju ostatnu tvorby tak to nebolo az take zle ako toto, toto je proste tvoja najhorsia fotka aku si sem dal

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky