Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Čokoláda

Alexander

Niet za čo, ale nie som mykológ, iba hubár-amatér (rád si síce občas rozšírim hubársky obzor), tak len dúfam, že som sa teraz strafil. Dokonca raz som to aj domov doniesol, ale nepresvedčil som svoju polovičku...

Pafi

A o tomto uchovcu sa vraví, že ako ho zjete, v absolútne nezmenej kvalite ho aj vy...:-)
Zn. huba budúcnosti?!!!

Zuza

tak potom som to na 100% ešte nejedla =D

Alexander

Ak si jedla v nejakej čínskej reštaurácii, tak na 95% si to už papala...

Zuza

ja by som to veru nejedla, iba ak by to bolo fakt z tej čokolády alebo karamelu =D

Alexander

Uchovec bazový (čes. Ucho Jidášovo), rastie najmä na baze čiernej, jedlý, vhodný do polievok a mäsových príloh, nepostrádateľný v čínskej kuchyni. Rastie od marca do novembra.

Bruma

Jaaaaj, ved hej tam pod tym karamelom :D

Bruma

Janko, nesúúúúúúúhlasííííííím, to je karamel. :D :D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky