Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Turček – Skalka – Kremnické Bane

Diskusná téma K článku: Turček – Skalka – Kremnické Bane

Značkárstvo je záľuba, ktorá dostane človeka na také miesta, o ktorých v živote nesníval, že sa tam raz dostane. V Kremnických vrchoch som doteraz bol asi len dvakrát, v blízkosti Turčeka ako malý chlapec na hubách. Nikdy doteraz ma to tam ani nejako nelákalo, pretože v okolí Turca je množstvo iných zaujímavých miest, ktoré sú podstatne bližšie k môjmu bydlisku. Ale ako som spomenul na začiatku, moja záľuba mi umožní, resp. ma „prinúti“ pozrieť sa aj na také miesta, o ktoré som sa dovtedy nezaujímal. Môžem povedať, že ten nezáujem nebol na mieste.

Olivér Bakos

V predchádzajúci týždeň sme prešli skoro celú opísanú trasu. Ďakujem Vám za túto prácu, je to naozaj obdivuhodné. Túry v Kremnických vrchoch sa nám veľmi páčili, a to aj vďaka veľmi kvalitným značeniam - nielen na tejto trase. Už iba to nechápem, prečo tam chodí tak málo turistov - napr. na ceste medzi Turčekom a Tunelom sme nestretli nikoho... a pritom je toto pohorie ideálne na stredne náročnú turistiku, aspoň teda z pohľadu Južana :-)

Fizik

Aby ten zostup z Krahúl na Kremnické Bane nebol taký nudný, doporučujem odbočiť nad kostolom sv. Jána Krstiteľa doľava na Trnovník. Je tam bralo a z neho krásne výhľady. Od tej asfaltovej cesty sa tam dá vyšlapať za 10. minút.

Alexander

Tak, tak, velka vdaka vsetkym, co robia nieco aj pre inych, a to vo svojom volnom case.

2laak

Aj ja za seba mozem len a len podakovat za vasu obetavu cinnost :-)

Ripo

Ľuboš, veľa vytrvalosti v tejto bohumilej činnosti !

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov