Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Brezová pod Bradlom – Stará Turá

Diskusná téma K článku: Brezová pod Bradlom – Stará Turá

Myjavská pahorkatina si ma získala už dávno. Filmový Sváko Ragan, Bičianka z doliny či Kopaničiari Zuzky Zgurišky predchádzali moju fyzickú návštevu tejto krajiny. Neskôr to už boli túry do oblasti Veľkej Javoriny, cyklotúra po kopaniciach či mototuristika na Bradlo. Predsa mi však zostal jeden rest – peší prechod najrázovitejšou oblasťou západného Slovenska.

Sherpa

ja som tadeto siel cca 5 rokov dozadu "natazko" (robili sme male karpaty z bratislavy do noveho mesta) a tato pasaz bola vyslovena romantika. este musim dodat, ze najlepsia je v lete, pretoze potom nepotrebujete ziadne jedlo - popri ceste su hromady sliviek, hrusiek, jabloni, malin a neviem coho vsetkeho este.

Dunaj1

musim dat za pravdu nechcemaliasovi a k adushke iba dodam: "fuck off bike"

Adushka

Peter, fajny clanok, presne cely cas pocas citania som si hovorila, ze by to chcelo prist sem na biku.. tak snad sa raz zadari.

Nechcemalias

Tuto trasu som tiez absolvoval pred viac rokmi (ja som isiel opacne) a musim skonstatovat, ze to je stale najkrajsia trasa, aku som presiel.
Mam za sebou zopar hrebenoviek, aj tatranskych stitov, ale ta pohoda, romantika, spojenie minulosti a sucastnosti tohto regionu je nezamenitelne.
Odporucam vsetkym.

Boro

Peter, tiež som túto trasu prešiel, tak asi pre 10 rokmi. Aj okolo bordeli sme išli . Je to naozajstná túlačka pomedzi dvory a háje. Ale fajn.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov