Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Nízkotatranská stíhačka 2010

Olaf

Přidávám se s díkem pořadatelům za realizaci toho super podniku a posílám velkou gratulací a obdiv všem kteří v tom pekle dokončili.
Za naši dvojici musím přiznat že jsme hodně podcenili strmost a nehostinnost těchto jinak velmi krásných hor. (oba jsme tu byli poprvé) Takže jsme bohužel museli končit už na Čertovici.
A to jsem měl posledních několik hodin pocit že ty vrcholy a sedla zacyklili a pořád se opakují ty samé. :-) Je mě líto že nezbyla síla projít jak mě všichni říkali tu krásnější část hřebene.
Těším se příští rok na shledanou (teda pokud trochu více natrénujeme jinak by to snad ani nemělo smysl).

S těmi aktivnějšími se předpokládám potkáme dříve ať už za dva týdny u nás v Orlických horách dalkovepochody.cz/tsodkd.htm nebo za měsíc na Špačinské stovce v Bílých Karpatech

Alpanista

to: mato. ak prezijem dva tyzdne v rusku tak na spacinskej sa uvidime.

Slavo g.

To Džony : fotku majú v mejlošoch lidé to dialkoplazeckí -)) No a Pédé to bral naozaj vegetne - ale má smolu. ak nepojde Lazovku pod 15, tak zverejním aj jeho kompromitku -)) s.

Slavo g.

K tej fotke : ešte mám v talóne preslov čo mi vtedy povedal,škoda že som nemal diktafón -))) Ale na hikingu sú vulgarizmy zakázané, škoda -(((( s.

Johnnyy

Zaujimalo by ma, kde je ta fotka k videniu. Slavo ty si ju uz niekam vyvesil? Pokial si matne spominam, nebola moc publikovatelna. A za vsetko moze Mato, bolo to snimane, ked som ho cakal na Vapenici. Inak viem o väcsom ulievacovi ako ja, ktory stale niekde lezal, kochal sa, jedol, opaloval sa a nakoniec bol na stvrtom mieste a Jara to nie je :))). Toto si mozu dovolit iba skutocni profici!

Matoo

To 19bezec78: Ty si mi pisal? Hm...ozaj ako ste vy dosli resp. skoncili? Tusim z tej fotky sa Johnny nevylize :D

19bezec78

To Johnnyy:

matovi som uz napisal , gratulujem k 2. miestu- absolutne zasluzene.

Co sa tyka fotky...fakt si sa dost ulieval)))))

Mato kino

A este jeden odkaz pre organizatorov. opat treba pochvalit ze stihacka je pochod v druzstvach. je z toho paradna atmosfera a je na co spominat.

Johnnyy

Urcite sa to dalo rychlejsie, len som slabo burcoval ;o). Ale radsej sa neozyvam, lebo na tej kompromitujucej fotke som zrovna ja!
A gratulacia vsetkym zucastnenym, specialne respekt vitazom (aj ked sa asi do fora nezapajaju), tento rocnik si naozaj zasluzil nazov stihacka, minuly bol iba taka otukavacka... Organizatorom thanx za premakanu akciu a keby bol na niektorych kontrolach chlieb s mastou, tak je to jednotka s hviezdou :o)

Matoo

To alpanista: dakujeme este raz ;) Nabuduce to zvladnes aj ty, ved nie je podstatne vyhrat, ale zucastnit sa! Treba uz trenovat od Spacinskej, takze v auguste sa snad vidime (a to vsetci stihaci!) -asfaltik uz chyta spravnu teplotu :P
To slavo: k bodu č.2, diky mooc, ale v jednom mas pravdu - poflakovali sme sa, dalo sa to rychlejsie :D A ty si kde nechal partaka I.?

Klapice

Taktéž velký dík pořadatelům za skvělou akci, jen to počasí by to pro příště chtělo trochu vylepšit :-)

Slavo g.

Trocha kecov ako je u mňa zvykom :

  1. To Mišo : mne rupol garmin 150metrov pre Chochulov - dovtedy 79,8 /4750m - odftedy sa spolieham na hiking planner, to jest spolu mi to dáva 96 km / 5320m. Asi si mal zlú kalibráciu -)) Inak aj mne sa zdalo že to stúpanie bolo viac , hold asi málo hopsám po Alpách, budem čakať kto pridá svoje merania. Za čím si stojím je horizontálny level - trať určite nemala viacej ako 96kilákov, takže osobne si musím poznačiť do denníka trail 100mínus ( rozpätie 95 - 100 ) -))

  2. Najviac ma prekvapil strieborný dabl - gratulujem k umiestneniu,zaslúžené, v silnej konkurencii o to cennejšie , negratulujem k výkonu - poslabší, po ceste sa flákali ( mám kompromitujúce fotky ) -))

  3. Gratulujem Ďurovi Makovi k peknému času a bojovnosť.

  4. Gratulujem Jirkovo Hofmanovi k šiestemu zápisu do CS tisícky - čím sa stáva jej zatiaľ nekorunovaným králom -)

  5. Gratulujem sebe, že končím s gratuláciami .

Hawk, s.

Alpanista

ahojte. gartulujem vsetkym stihacom. specialne dvojici č.20 a dvojici č.3. Pre mna sa NTS skoncila zle uz na Priehybe. asi to chcelo viac treningu.

M :)

Ďakujem aj ja celému organizačnému teamu, blahoželám víťazom a aj všetkým, ktorý sa vôbec odhodlali. My sme skončili na Čertovici, ale budúci rok to dáme :D tešíme sa:)

Mišo

Ahojte, aj ja sa pridavam k podakovaniu za krasny pretek. Chcem poprosit rejserov, ci nemaju udaje z GPS o prevyseni, to moje vyhorelo za Prasivou, dovtedy mi naratalo 5935m, co nezodpoveda popisu v propoziciach. To som este nezaratal Kozi chrbat, ktory sme mali pred sebou. Dakujem a vela zdaru.

Pridaj reakciu

Upozornenie: Téma je zamknutá. Vkladanie príspevkov nie je možné.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma