Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skalnatá chata

Diskusná téma K článku: Skalnatá chata

Skalnaté pleso je dnes známe najmä vďaka lanovke, ktorou sa dá dostať aj na Lomnický štít, a lyžovačkou v Lomnickom sedle. Niektorí z návštevníkov si možno ani nevšimnú malú kamennú chatu, ktorá sa skromne krčí na chodníku schádzajúcom od budovy lanovky smerom na Hrebienok. Jej názov je Skalnatá chata. Živú reklamu jej robí chatár Laco Kulanga, so svojimi 151 kg vyneseného nákladu kráľ tatranských nosičov.

Possum

No budem sa musiet ist pozret. Ako nadseny pozorovatel slovenskeho koloritu si toto nemozem nechat ujist.

Zda sa, ze sa mozem tesit na pokracovanie tohto: youtu.be/m2G3PSMKDTo?t=146

Pinciotti

Nahodou - ja tam rad chodim. Kofolu zvladne a inak sa na nom kralovsky bavim, take nieco inde nezazijete :)

Lubo9876

Ak ste si naplánovali počas výletu do okolia Skalnatého plesa, že sa zastavíte na Skalnatej chate, tak si to radšej dobre rozmyslite. Ak si nechcete nechať úplne pokaziť deň. Chatár je totiž dokonalým príkladom primitíva, ktorého bežný slovník zahŕňa tie najhoršie výrazy. Je s podivom, ako môže takýto človek robiť chatára v Tatrách. Táto pekná chata si to určite nezaslúži!

RoL

Laco, typicky priklad toho, ked sa trafiky rozdavaju za “zasluhy”. Menovec ma proste ludsky pristup k navstevnikom.

UNCLE LACO

Zažil som už teda všeličo, ale túto chatu obchádzajte zo široka. Arogancia, neochota a vybraný slovník. Pokiaľ tu bude starý pán rekordér viac ma tu neuvidia.

Misou

Najedzte sa doma, "pán chatár" Vás má plné zuby

MandM

Dnes som bola s priateľom na Skalnatej chate. Turistika bola super aj počasie bolo výborné, bohužiaľ jediné čo nás sklamalo bola návšteva Skalnatej chaty. Chceli sme sa naobedovať v peknom prostredí, tak sme si išli k pultu objednať fazuľovú polievku za 2,90 € a zemiakové placky za 3,80 €. Objednávka jedál trvala dlho a vydanie jedla trvalo ešte dlhšie z dôvodu zlej organizácie. Nemali jasno v tom, kto si čo objednal a hostí sa pýtali čo majú objednané a či to už dostali. Polievka bola bohatá na nedovarenú fazuľu, bez ďalších surovín a nebola ochutená. Zemiakové placky boli spálené. Na chate bolo veľa ďalších nedostatkov, špinavé košíky na chlieb, rozpadajúca sa kľučka pri vstupe na toaletu, čapovanie dvoch pív trvalo cca. 5 min. pravdepodobne z dôvodu zle narazeného sudu. Je to hanba, že na takomto krásnom mieste sa nachádza tak nekvalitná chata. Návštevu neodporúčame.

Bacaardi

POZOR! Drahi spoluputnici...

na tuto chatu sa moc nespoliehajte, pretoze si pan chatar otvara a zatvara ako chce. Kazdopadne ak na svojej ceste magistralou ratate, ze si tu oddychnete, ak je zatvorene Skalnate Pleso (J&T lanovka, restiky, vsetko lebo sa nieco opravuje alebo proste len tak), tak aj Skalnata chata je zatvorena.

Asi sa mu neoplati mat otvorene ak nefrci lanovka.

Jozef 1

Tak ja Vás všetkých zdravím.Včera som mal tú česť navštíviť Skalnatú chatu a bude to zážitok na celý život.Ten chatár si mrmle ešte stále,servírka mi nevedela potvrdiť či tým gulášom ktorý mal v dennej ponuke máme rátať alebo nie.Horko ťažko na tretí krát nervózne odpovedal že ÁNO-polievka ešte je.Ešte som sa pre istotu ktorú som pomaly v kvalitu a serioznosť tohto zariadenia strácal- opýtal či je to normálny guláš .Mal som na mysli zemiaky,maso a tak.A viete čo nebol.Taký humus som nejedol ani na vojenčine.Zafarbená voda ktorá nešla ani z pier na ústach umyť,žiadne zemiaky,okolo masa to nešlo a plávali tam hrudy nerozvarenej gulášovej zmesi zo sáčkovej polievky.Niečo strašné!!!! NA GRCANIE.Bol som taký nahnevaný že keby som nebol s rodinou tak fakt tomu chatárovi rozbil hubu,pretože ma skásol dopredu a ked som sa chcel vrátiť peniaze tak sa zatajoval.Takže by som chcel všetkých varovať aby ste si dali pozor na tohto podvodníka v gastronomii.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma