Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: V púpavovej krajine

Suco

NO a je jasné kto tu je Mr. Fotošop;)

Jnezky

Velmi pekné.
Strom na oblačnom pozadí málinko do zelena, čo spolu s líniou obzoru a mrakov vťahuje pohľad k hlavnému objektu. Kompozične vydarené.
LHR dost tmavý, ale dotvára prechod cez oblohu od bielej až po tmavo modrú.

Klf

kalendarovka jak vysita! klf

Vorec

@Rasťo ono stredová kompo (či vertikálne alebo horizontálne) sa mi začína akosi veľmi ľúbiť ;-) samozrejme mám viacero viariácií od úplne trávových pohľadov od podlahy až po nadhľady tak ako píšeš pri sklopení objektívu, viac oblohy viac púpavy, jednoducho všetko možné, ale keď som to pozrel tak jednoznačne táto mi vyšla najlepšie. Už tu je orez zdola na 3:2 takže som to vyriešil fifty:fifty že mám aj púpavy aj oblaky :)

Forky

Pekne.. o nieco podobne som sa snazil tiez. len som nemal take pekne oblaciky ...

Brk

Stačil pohľad na miniatúru a vedel som, kto je autor :)

Janica

peknučké...veru v pc mam podobný motýv ale bez stromu.(nejako sa mi marí že už tu bolo niečo podobné).

Rbr69

Pekne lahko citatelne s jednoduchym motivom, taketo vies kompozicne ale lepsie spravit, neviem ci si chcel nechat aj doraz na tie pupavy aj mat dostatok oblohy a potom vysla taka stredova. Nemas utrasirokac, ktory by Ti to nejako vyrazne naklonom zdeformoval alebo by som to riesil orezom asi zdola.

Meky

Pekné...aj v letáčiku Fotolab boli akési známe fotečky :)

Blahola

Klik ... a je tu Vlado.
Tvoj obľúbený motív. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok