Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Rozsutce

Woo

konecne som aj ja vysiel na poludnovy z chaty, trvalo mi to 45 min, isiel som pomaly ale bez prestavky, dobry pocit ked to clovek vyjde, hlavne tie nechapave pohlady ludi co prisli z lanovky, presiel som celu malu a velku fatru, zapadne aj vysoke tatry, ale toto prevysenie na tak malej vzdialenosti je asi naj, myslim tym bezne chodniky, bez serpentiniek kolmy vysup, ak nie tak ma prosim inspirujte :-)

Meky

Muzeum mám v pláne a Lech som tiež degustoval :D

Meky

Mariusz v Žywci som ešte nebol,ale piwo Žywiec som už viackrát vyskúšal-je výborné :)

Bruma

Diky,dakujem za tvoje meno, ak sa nenahnevas ked ti budem pisat, tak ta oslovim Mario, čo je v preklade u nas. Rasto

Lengyel

Rasťo, menujem sa Mariusz Borecki a narodil som sa v Żywcu, meste 20 km na sever od štátnej hranice, v okolí ktorého je môj domov. :)

Žltá značka na Babiu horu od severnej strany má meno "Akademicka Perć" alebo "Perć Akademików"; viac informácie: gory-szlaki.pl/akademicka_per….

Vorec

Poludňový Grúň to je mňamka :-)) ešte z vrchárskych pretekov (behov do vrchu) ho mám v živej pamäti, také lahodné kopce sa nezabúdajú, ktorýsi ročník som hore pod vrcholom (pred cieľom) išiel už štvornožky a trhal všetku tú burinu :-)) Ale aj napriek tomu všetkému sám za seba hovorím, že oveľa horšie sa mi z neho vždy aj tursiticky a s báglom liezlo dole. Čiže radšej výstup ako zostup ;-)

Bruma

Lengyel, škoda, že nepoznam tvoje prave meno aspon by sa mi lahši pisalo, ale kedže pišeš že na Babiu horu nedobry kopčok, pojdem oprobovať, ta musim, kedže otec pochadza skoro s pod nej
(z Rabčíc).

Lengyel

Väčšia strmina je počas stúpania na Babiu horu zo severnej strany žltou značkou - nedobrý kopčok. ;)

Meky

Ja som tade šiel raz dolu,keď bolo trochen vlhko a ešte teraz mám gate poondiené :-) Veru Rasťo-nedobrý kopčok.

Bruma

juuuuuj, nedobrý kopčok si si vybral ked si šlapal, Poludňový je poriadna strmina. :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky