Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: slniečko

Janica

dumast dakujem. pockam co mi s tym urobi brat ked pride,v noci som si stiahla dajaku inu verziu,ale neslo mi to (chyba mi tam to slovicko locales).takze bud som ja totalny somar,alebo je tam nejaka zrada :-)
mali by asi davat aj nejake specialne prirucky pre blondinky (aj ked mam od nej daleko,ale asi je to jedno).
skusim mrknut ten zoner.

Dumast

Napadlo ma, skús Zoner photoshop 12, pošlem ti crack, ak chceš. Stiahni zo stránky zoner.cz$ret skúšobnú trial verziu a normálne frčí v CZ a je to fajn program, ja ho mám a som veľmi spokojný, idem si ho aj kúpiť.

Dumast

Aj keď je to crack dá sa tam čeština dať, skús aj cestiny.cz$ret to potom nakopíruješ plugin do adresára CS4 a malo by to ísť. Aj odomňa máš 5bodíkov, dnes to slniečko potešilo ešte viac, je strašné počasie.

Janica

dakujem,ale nejde mi to,nemam to inštal.,ale kopir.

Suco

Tak keď už nehodnotíme tak aspoň takto ti dávam 5b. pekné slniečko;)

Janica

ze nejaky photoshop cs 4...neviem neviem,vsetko tam je v anglictine a to je pre mna spanielska dedina,milion kadejakych koloniek a tak.doteraz som robila v gimpe (aj to som nepouzila kopec funkcii,pretoze nemam o nich ani sajnu).

Dumast

Priniesla si teplúčko, pripájam sa, prečo nehodnotíme? Warum???

Janica

neupravila som ju dost dobre,mohla byt ostrejsia (mam novy program na upravu,ale neviem s nim robit)

Meky

Aspoň takéto slniečko,keď už nie to na oblohe :) A prečo nehodnotíme?

Janica

táto fotografia je pre spestrenie tohoto upršaného dňa.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma