Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Hore do sedla

Psyloo

Viktor a obchodne centrum, tak to su dva uplne ine svety... Viktor bol na nakupe s krosnami, Mato? :)

Mato_d

Dnes som v PP pred NAY stretol Viktora. Nechybalo vela, aby mi pri spomienke na ten vikend slza vyhrkla... :D

Djvlado

No, dnes som si pozrel HZS a uz v Tatrach za 4 posledne dni napadlo az do 90 cm snehu, pripomina mi to zaciatok zimy a nie v podstate zaciatok leta, tomu sa hovori extremy pocasia :-)

Adushka

Merhorn, prehanas :) pacilo by sa mi travit cas aj v teple chaty, to by samozrejme bola ta prijemnejsia varianta, ale praca nepusti, a tak som rada, ze nas to tam neuvaznilo nadobro :)

Eric

Praveze mne sa tam prave zacinalo pacit :)))

Rbr69

Vlado, ved aj nam v noci pred zostupom pribudlo 20-30 cisel ... este, ze sme isli v ten den dolu

Merhorn

blava/teplo/civilizacia vs hory/zima/prepotene veci/hory/zazitky/hory
hmmm its your choice :))

Adushka

My sme ten sniezik zazili pri nedelnom zostupe, sypalo a sypalo, k tomu riadne fukalo, takze si aj viem predstavit, co to tam teraz je a som rada, ze som v teple domova :)

Djvlado

Trosku v Tatrach sa zmenilo pocasicko a aj podmienky oproti tomu ako ste tam boli vy, trosku snezik pribudol (miestami az 75 cm), ale inac pekna fotecka ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky