Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Panoráma z Veterlína

Diskusná téma K fotke: Panoráma z Veterlína

Panoramatický pohľad z Veterlína (724m) v mape ešte nie je. Výhľad z ľavej strany na chladiace veže Jaslovských Bohuníc, ďalej sa dá rozoznať pohorie Tribeč, mesto Trnava, Orešanské kopce, pod nimi Lošonská kotlina s obcou Lošonec a lošonským kameňolomom. Napravo v protisvetle Čierna skala (662m) a za ňou malokarpatské sedemstovky Vápenná (752m), Vysoká (754m) a Čertov kopec (752m). Výhľad aj keď nie kruhový je akoby náhrada za takmer žiadny z vedľajších Zárub. Kto tu nebol, stojí to za navštevu.

Vladvlad

Janica:
otvoríš: mapy.hiking.sk/?ref=navigator klikneš hore na vrstvy a začiarkneš políčko fotografie. Zobrazia sa ti štvorčeky, na ktoré keď klikneš tak sa ti zobrazí náhľad fotky.
Na to sa dávajú súradnice k fotkám, aby sa zobrazili v tunajšej turistickej mape. Tak si môžeš pri plánovaní výletu pozrieť, čo kde je, čo sa dá vidieť. Pre mňa najpodstatnejší rozdiel medzi touto fotogalériou a inými. Táto je aspoň užitočná :)

Meky

Parádny dohľad.Veterlín je jeden z mojich obľúbencov :)

Janica

to je tu aj nejaká mapa,kde sú zaznačené miesta ,kde už bolo fotené? lebo to tu kukám a nikde to neviem nájsť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok