Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Šútovský vodopád a záplavy

Diskusná téma K fotke: Šútovský vodopád a záplavy

Aktuálny stav 38-metrového Šútovského vodopádu. Priblíženie na menej ako 15 metrov so sebou prináša istotu dokonalej sprchy a prefúkania každého záhybu oblečenia. Prístupový chodník nesie znaky nedávnej veternej smršte - dolámané stromy vyvrátené aj s asfaltom cesty, kopy lístia a podľa stôp bola ešte prednedávnom väčšina chodníka pod vodou. Aj teraz je potrebná kvalitná obuv - potok tečie na mnohývh miestach stále priamo po chodníku.

Axel

V tomto vodnom stave to nebola ziadna sprska ale monzun. Extremne ladovy. Ist blizsie nemalo zmysel, fotka za to nestala.

Adina

podla mna je dobre, ked pri vodopade stoji nejaky cloviecik, vtedy je vidiet, aky je mohutny, a ze nas trosku osprchuje, nevadi, po vystupe taka sprska dobre padne, kukni...http://hiking.sk/hk/ga/17585/mala_fatra-velkost_cloveka.html...Sutovsky je ozaj paradny :-)

Axel

Radsej by som chystal ediciu Daleke vyhlady Slovenska, ale pocasie uplynulych dni akosi nedoprialo... Budem si musiet spravit Fatranske repete, len tej dovolenky akosi nikdy nie je dost.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok