Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Sobota nad Ružínom

Diskusná téma K fotke: Sobota nad Ružínom

Po uprsanych dnoch sa opat vycasilo a to bol cas vyrazit niekam do prirody. Aj ked netvrdim ze pocas dazdivych tyzdnov som nikam nevyrazil ale predsa len to nebolo ono. Tentokrat som sa vybral nad Ruzin. Panorama vznikla spojenim 20 fotografii.

Rado Gadoczi

Nodal point neriesim vobec nijako ja to nefotim ani zo stativu vsetko je fotene z ruky :)) Vhladaciku mam zobrazenu mriezku ktorou drzim horizontalnu rovinu a prejryvam 50% to je jedine tajomstvo.

Jonathan.sk

...veľmo dobré. Celkom by ma zaujímalo ako riešiš "nodal point" ?

Rado Gadoczi

Sivec je vidiet na fotke cca 10 beznych cm od laveho okraja fotografie.

Adina

To je krasne, tiez som myslela najprv Sivec, ale odtial je iny pohlad. Tuto by som rada zasla. Raz som skusala od Lodiny, mimo znacky, musela som vzdat. velmi strme to bolo. Tak niekedy inokedy. Mam motivaciu :-))

Lopula

veľmi pekné... a zvlášť to muselo byť dosť pracné, pospájať toľko fotografií

Rado Gadoczi

No isiel som z Malej Lodiny a smykat sa smykalo to ano... Panoramu som fotil na vysku vedla seba 20 fotografii ja v tom zmysel vidim to je dolezite :)

Igor STRHÁRSKÝ

Ale panoráma veľmi pekná, to som zabudol napísať :-)
Iba si neviem celkom predstaviť zmysel tých 20 záberov - to bolo v fotené dvojradovo?

Igor STRHÁRSKÝ

Ako pozerám, tak aj Rado sa zaradil medzi lenivcou, ktorým sa nechce zadávať GPS súradnice...
Je to fotené spod Holice (alias Napoleonov klobúk) - to sú tie skaly, ktoré vidno z vlaku, keď idete cez most. Bokšovská skala(y) sú ďalej po hrebeni smerom na Kysak a aj keď sú ešte o cca 200m vyššie, z vlaku ich nevidno.
Neviem, odkiaľ si išiel hore, ale ak od Ružínka, asi tam musela byť riadna šmykľavica po tých dažďoch...

Klf

premyslal som, ci je to fotene zo Sivca, ale ten je uplne vlavo, ze? Si fotil niekde z Boksovskej skaly?

Ivob

Krasna fotka, ani to nevyzera ako u nas, ale niekde v Juznej Amerike :), len tie hospodarske budovy vpravo dole kazia trochu dojem

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky