Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Spúšt

Vladvlad

Dobrá aktuálna a zaujímavá fotka.
Čo som videl fotky z iných MK lokalít, tak tam to vyzerá podobne :(

Vladimir

Dkujem, tiež som počul že v MK je viac takýchto miest.:(

Janica

V týždni by sme chceli vybehnúť do MK na bicykloch(smer košarisko cez pajštún až na biely kríž)snáď to nieje moc podmáčané a cesty zatarasené.

Vladimir

Janica miestami som musel kaluž obísť s chodníka až 15-20m do lesa, počítam že nastúpia teraz aj tažké stroje ktoré chodníky rozbijú ešte viac ale ako sa hovorí v lese je placu dost a vždy sa dá ísť aj bokom:)

Janica

ďakujem.zaujímavá stránka,hneď som si ju uložila .Podľa toho to vypadá,že najlepšie je to poriešiť po nejakých asfaltkách čo idú cez hory,lebo všade je spúšť.

Vladvlad

Hej hej, zaujímavá stránka s množstvom informácii :)

Podľa mňa by mali byť prvé spriechodnené práve asfaltky, veď uvidíš.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok