Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pokoj v duši

Diskusná téma K fotke: Pokoj v duši

Takto by sa dala nazvať prechádzka z Topoľčianok ku hradu Hrušov. Mám rada túto trasu-je nenáročná, pohodová, najprv nás vedie okolo topoľčianskeho kaštieľa a vinohradov a neskôr okolo žrebčína s množstvom ohradníkov...

Kamila

Ahoj, ja som fotografie upravovala v Microsoft Office Picture Manager, a asi som už aj prišla na to, kde som robila chybu. Pomohla pomôcka. Veď spravím ďalší pokus a možno to bude lepšie. Ďakujem za informácie.

Forky

Pri zmensovani vo photoshope mam skusenost, ze vysledna fotka ma prilis velku velkost.

vyslednu fotku osobne zmensujem v irfanview.
Zmensim na vysledny format,sem tam doostrim a ulozim s kvalitou 85%..

vysledna fotka ma cca 50% fotky ulozenej z photoshopu s kvalitou 10

Bruma

Ja používam na zmenšovanie Zoner 12, a pri zmenšovaní najprv zmenším dlhšiu stranu na 1476px s doostrením na 100% prípadne ak je to malo tak zvetším percento a potom zmensím dlhsiu stranu na 738px s doostrením na 100%, pritom mam odfajknutu polozku ZANECHAT PROPORCIE. A nakoniec fotku ulozim pod patricným nazvom a potom ju tu vložím.

V Adobe Photoshop CS4 to robim s tym, že najprv zmenším na konečny format- cize ten isty postup ale bez doostrovania- a nakoniec to v polozke Filter doostrim a potom ulozim pod patricnym nazvom.

Asi taka mala pomoc. :)

Bruma

Kamila, v akom programe upravuješ foto?

Bulat

foto zmenšit na rozmery požadovane v inštrukciach a potom doostrit.... fotka bude potom vlozena v nezmenenom stave... :)

Kamila

problém vzniká asi pri komprimácii, poraďte ako správne komprimovať bez straty kvality fotografie

Muska

Škoda že je to neostré, inak sa mi páči.

Bulat

kompozicne pekne, chcelo by to este doostrit... :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky