Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Nad Švancpošskou dolinou

Diskusná téma K fotke: Nad Švancpošskou dolinou

Pohľad, ktorý v mape ešte nie je, z lesnej cesty pod kopcom Javorina na obec Kuchyňa naľavo, kopce Ražňová, Mešťanková a Vysoká v strede. Napravo Čertov kopec. Na pozadí sa dajú rozoznať Vápenná a Záruby. Príjemný horúco-veterný deň. Panoráma sa hodí do sekcie cyklo.hiking.sk :)

Janica

presne ako píšeš...takže Ti želám,aby tie nálezy boli vždy pekné a zaujímavé :)

Vladvlad

Strach ísť sama :)
Nie je dobré chodiť sám, je to nuda a v prípade akýchkoľvek problémov je lepšie sa s niekým poradiť, pomôcť. A hlavne ak sa ide do nových miest, cez týždeň, kam nikto nechodí.
Niekto si môže povedať, že čo sa teda v týchto Karpatoch môže stať, má to pár kilometrov, všade sú stopy po ľudskej činnosti, ale stať sa môže čokoľvek, nájsť sa môže čokoľvek. O tom by som mal čo popísať, ale nebudem.

Ale ja som ten pravý, dávať také rady, nechodiť sám... :)

Janica

ved jasné,a ide tu o cyklo hiking,a tam to super sadne :)

je tu kopec miest,ktoré som ešte nevidela,nie sú ďaleko,ale aj tak ešte prevláda ten strach ísť sama :( takže čakám na každé novoty a fotky aby som mala inšpiráciu.

Vladvlad

Je to taký možno netradičný názov, Švancpošská :) Jazykovedci by z toho určite vedeli povedať od akých slov je to odvodené.
Fotky/panorámy s bicyklom tu mám, ale väčšinou som ho vhodne vyretušoval, na túto sa podľa mňa celkom hodí a hovorí o tom kam sa dá jednoducho dostať aj na dvoch kolesách a aké nové výhľady tam môžu byť :)

Janica

teda...clovek by si zlomil jazyk nad menom tej doliny :) ...zachvílu ťa človek spozná aj podla bicykla :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok