Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vodná nádrž Čierny Váh

Diskusná téma K fotke: Vodná nádrž Čierny Váh

Prečerpávacia vodná elektráreň Čierny Váh je našou najväčšou prečerpávacou vodnou elektrárňou. Horná betónová nádrž je vybudovaná na krasovej plošine Vyšné Sokoly (1150 m). Voda z dolnej nádrže sa dostáva do hornej a prekonáva výškový rozdiel 445 m.

Multivitamin

My sme išli podobnou trasou, len sme potom išli cez Hrádok, pretože bolo už dosť neskoro ísť popod Ohnište. Ale tento rok to napravím :-) Ešte aj voči Ohnišťu mám podlžnosti, tam som ešte nebol :-), vždy iba popod som išiel.

Ondro_RK

Multivitamin, ďakujem Ti pekne za uznanie. Ináč v tento deň, keď som toto odfotil som išiel takúto trasu spolu s nadšencami z ružomberského cykloklubu: Tatranská Štrba-Šuňava-Čierny Váh-cez Svidovské sedlo(pod Ohnišťom-tam poniže sedla som odfotil toto: hiking.sk/…/ohniste_ii_nizke_…. Celkovo cez 135km :-)

Multivitamin

Máš skvelé fotky, som rád, že v Rbk je veľa turistických nadšencov :-) Ja som bol na tejto priehrade tiež na cykli, teda bola to dobrá potenááá

Ondro_RK

:-) som rád, keď sa moje fotky aspoň trochu páčia. Mám ju aj takmer celú, ale som sem dal len časť s výhľadom na Tatry. Toto som tam chcel ešte pridať do popisu, ale už sa nevošlo: Podzemné prívody vybudovali tak, že svahy štátnej prírodnej rezervácie Turková a jej porasty ostali neporušené. www: nizketatry.sk/…/cvah.html
P.S.: dostať sa až hore na bicykli je dobrá makačka ;-)

Marian P77

Fotografia ma potesila...vyzera to velmi zaujimavo. Impresivne dielo a myslim si, ze enviromentalne uplne bezproblemove.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky