Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Mňau

Diskusná téma K fotke: Mňau

Pohľad na malé mačiatko v lese na strome, vo výške cca 5-6 metrov, vedľa novej modrej značky za Lozornom. Dalo o sebe vedieť dosť výrazným mňaukaním, najbližšie rodinné domy v Lozorne boli vzdialené asi 3 km. PS: fotka nie je krivá, aj keď sa to možno zdá a či sem patrí? Zviera ako zviera, toto je mimo obce v lese, čiže skôr na takú zaujímavosť, ktorú som doteraz nevidel.

Bruma

Čo-to, kto-to, z koho-to? Néééé Ja svojho Murka poznám, ved je celý pasikavý, hnedasty a mňauka.
Toto nebude z divej mačky. :D

Vladimir

Keď tu môžu byt veveričky na stromoch vtáky aj iné zvieratá tak aj mačka tu môže byt je na strome v prírode a je podarená !!!dobrý záber.:-)))

Vladvlad

Tak nebola to sranda zrazu začuť v lese výrazné mňaukanie :) Čo ak to mohol byť nejaký zatúlaný tiger/lev čo chová mnoho dnešných horných 10000 :)

Pôvodne som ju nechcel dať, keďže ako si pamätám, jedna mačka tu bola vymazaná, ale keďže toto je fakt ako s tým jeleňom, tak aspoň pre zaujímavosť.

A neviem akým zázrakom som udržal 404mm ohnisko pri 1/60s z ruky, asi tá optická stabilizácia a moje ruky fungujú ako majú :)

Priesil

Veď to je mláďa Pumi tigrovanej. Slovenský unikát.

Bulat

pači sa mi mačiatko a aj svetlo decentne prenikajuce pomedzi listy...

Bruma

treba volať 150, moj stratený Murko :D

Meky

Zatúľané mačiatko.Krásny ostrý záber.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky