Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Somár

Janica

...dnes sme sa motali troška po tých cyklotrasách. som prekvapená, kolko je ich nových poznačených a dokonca aj natiahnutý asfalt.trebárs aj nad medenými hámrami.úplne nový poter cesty,takže aj napriek brzdeniu som si vychutnala cestu dole.Ale tie znivočené lesy okolo-až mi bolo do plaču.niektoré miesta som nespoznávala.

Vladvlad

janica: na inom fóre som čítal, že ta vraj robia aj dobré palacinky :)
V okolí máš ešte veľa lokalít na objavovanie. V súčasnosti ako je už aj oficiálne vyznačená cykloobchádzka Somára, ho väčšina cyklistov obchádza. Čo je podľa mňa škoda. Oproti iným stúpaniam je to na Somára len taký kúsok, nič extra ťažké, ale to je uhol pohľadu. Je to tam fakt pekné, už tam niekedy chcem ísť konečne aj večer, pozrieť západ slnka. Najbližší podobný výhľad je možno až na Skalnatej.

Janica

...na somára sa určite ešte vrátim,lebo je to ozaj pekný kopček.Jazdime dosť po horach,ale toto bol iba taky moment,že podme aj niekde hore,inak som sa bála či to vyšlapem a tak :).Išli sme aj cez prepadle (ani tade som ešte nešla) a tiež som bola prekvapena ako tam pekne je. Taká pohodička,neokukane a nikde nikoho.Inak na cementarke mali fantasticku fazulovicu :)

Vladimir

Somár je prakticky taký prvý stúpačik počas Trnavskej stovky kde si poviem, ja SOMÁR bolo mi treba sem ísť a stúpať na Somára, hned si aj odpoviem tak ti treba somár jeden a stupaj stupaj ked si sa už na to dal.:)))

Vladvlad

Somár je somár :)
Kedysi, keď som začínal s mtb cyklistikou som sa po osvojení si okolia Bratislavy pustil aj sem. Somár bol na trase červenej značky moja prvá méta. Bol som ním očarený. Z pohľadu blízkeho okolia poskytuje zaujímavý výhľad. Po ňom, ale nasledovali nové a nové ciele, ktoré poskytli veľa príjemných zážitkou. A kde som skončil v súčasnosti :)))
Touto fotkou a popisom, som si oživil tie (nie tak strašne dávne) príjemné spomienky :) Vďaka janica.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma