Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Majster "tesár"

Miso.K

Výzbroj je to slušná a v podstate na moje účely postačujúca. EF 500 alebo 600 je síce veľmi lákavé, no dať 6 - 10000€ za objektív je vysoko nad moje pomery. Preto sa radšej učím zakrádať k zveri na použiteľnú vzdialenosť. Napokon, tá 100 - 400 je do lesa podstatne univerzálnejšia ako pevné sklo.
Držím palce pri fotení bociana čierneho, tie tam chodia len za potravou. Pravdepodobne tento pár hniezdi cca 10 - 11 km na sever. Už sa ho snažím 3 roky dohľadať, no na to treba kopec času.

Suco

No tak to netuším ani ja.. no peknú výzbroj máš...;) ja sa chystám teraz niekedy ku tunelom pod strečnom lebo som si všimol že tam dosť často bývajú volavky a bociany čierne :) tak pojdem spraviť zopár pokusných snímkov hádam sa zadarí :)))

Miso.K

Áno, tento krát mám "len" foto na titulke, ináč tam mávam väčšinou nejaké články - najčastejšie o medveďoch. Čo sa optiky týka, tak vtáky a cicavce momentálne s CANON EF 100-400/4, 5-5,6 L IS USM, ostatný "drobizg" a rastliny CANON EF CANON EF 100/2,8 Macro USM, krajina CANON EF 17-40/4, 0 L USM a kopec príslušenstva. Pred časom som ale používal veci od konkurencie.
PS: ináč som si všimol, že fotky pridávané do galérie sú kvalitou oproti pridávanému záberu cca o 2/3 horšie, čo sa ostrosti týka. Neviem čím to je.

Suco

Nemáš ty náhodou tvoju foto teraz na titulke časopisu "Naše poľovníctvo"? A ešte by som sa chcel spýtať že aké sklíčko používaš pri fotení tej tvojej zveri...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok