Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Babôčka

Diskusná téma K fotke: Babôčka

Pohľad na babôčku pávookú, ktorá si lietala vedľa lesnej cesty na modrej značke Staré Hájne-Stupava. Ale nebola tam sama. Na černicovom kríku bolo veľké množstvo jej kolegýň a kolegov. Napočítal som asi 6 druhov motýľov plus veľké množstvo vážok. Takže taká motýlia romantika :) Tmavé pozadie fotky nie je umelé, babôčka bola vhodne nasvietená. Z pozadia bol odobratý len slabý zelenkastý nádych. Ostrosť mohla byť ešte lepšia.

Vladvlad

Bez urážky, keď odfotím nasvieteného motýľa s takmer čiernym pozadím, tak je to chyba, pretože motýľ nie je nočný?
Žiadne "experimentovanie" tu nebolo.
img706.imageshack.us/…/spolup…
Ak tam je rozdiel 100 a 1, tak klobúk dolu.
Čiže s tvojím názorom nesúhlasím, pretože mu popravde vôbec nerozumiem, ale je to aj tak jedno:) Aj tak vďaka za čas strávený pri tejto "mimorealitnej" fotke a za koment.

Miso.K

Mrkol som aj ten originál, tak to je 100 a 1! Tieto úpravy tomu naozaj nesvedčia.

Miso.K

Odobratím pozadia je snímka možno zaujímavá, no pre daný druh celkom neprirodzená. Ide o denný druh motýľa, pri nočnom by to čierne pozadie až tak nevadilo. Experimentovanie v grafickom editore pridalo na kontraste motýľa, na druhej strane ho však "vytrhlo z reality". Môj názor na vec.

Meky

Skoro ako 3D.To pozadie je super.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky