Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Marmon

Funttomas

Mahe:
tvoja foto splnila účel. Zaujala ma. Aj záhadný názov. Zobral som papierovú mapu a pozeral, kde je to tak pekne. Samozrejme, že nejde o známky, veď preto vypínam hodnotenie u mojich :-)

Mahe
Funttomas: o známky tu predsa nejde, podstatné je zaujať diváka Krásami Slovenska... či nie ? -)
Inak zaujímave miesto - neďaleko sa v minulosti ťažil vychýrený "červený mramor" (vraj ho použili aj na Wavel v Krakove), na mieste kde stojím je pamätná tabuľa: počas II. svetovej tu havaroval ruský bombarder.
Funttomas

Rudo:
predbehol si ma! V prvom momente ma pri pohľade na klátiky napadli dvanásti mesiačikovia. Potom ma ešte napadlo dvanásť sokolov z básne Kráľovohoľská…
Mahe:
krajina je to pekná. Aj záber je podarený. Ale dávam za 2, lebo trochu ruší na oblohe ten fľakatý pás. A tie klátiky dodávajú fotke prirodzenosť a nie sterilitu ako fotky z alpského prospektu.

Rudo

Ale veď to je takto úplne v najlepšom poriadku.
Dodáva to tomu atmosféru.

Mahe

Dosť som rozmýšľal pred odoslaním fotky na web nad orezom: či nechať tie klatiky alebo ju strihnuť z dolnje tretiny vyššie.
Nakoniec som to nechal takto, aby "bolo niečo v popredí". :-)

Rudo

Mohol si počkať na dvanásť mesiačikov :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky