Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: HIKING narodeniny v Štefanovej

Diskusná téma K článku: HIKING narodeniny v Štefanovej

Počas uplynulého víkendu Malá Fatra okrem Jánošíkových slávností hostila aj hikingáčov, ktorí sa tu zišli osláviť naše ôsme narodeniny. Počasie nám prialo a tak sme ich oslávili naozaj turisticky. Na večery sme mali pripravenú prednášku o medveďoch a premietanie fotografií z ciest.

Bozolee

Ahojky nadherne fotky...len zavidim, ze som nakoniec nemohla dorazit. Vsetkych pozdravujem

IgorS

Uff, škoda, že som to nevedel predtým :( Bol som v Terchovej po celý ten čas a na Rozsutce som sa štveral až v pondelok, keď bolo pekne celý deň. Budú nejaké panorámy čoskoro na panoramy.sme.sk a terchova-info.sk ;-)

Yasmin

Aj mne je ľúto, že nie sme na spoločnej foto a bolo veľa príležitostí. My sme tam boli po prvý krát. Bolo celkom fajn, aj keď sme tam nikoho nepoznali... Adina a že babička ! To som aj ja...ale v prírode sa to stratí, tam sme všetci rovní ako píšeš. Je dôležité že tam sme, že máme prírodu radi a vieme ju vnímať aj srdcom. Hiking sledujeme už štyri roky, čítame vaše články,postrehy,túry... Len tak ďalej, želáme veľa pohody, radosti zo života a pekné leto. Horám zdar !

DanielaM

Prednaska o medvedoch bola super, super, uz sa na tych mackov inak pozeram a obdivujem Misa Kalasa, ako sa tejto teme venuje s odusevnenim :-). Aj ostatny program bol super, urcite prideme aj o rok a mozno pridame aj cykloturu ...

Adina

Najprv som rozmyslala, ci ist, predsa len ja babicka :-o medzi mladasov. Ale som velmi rada, ze som presvedcila samu seba a isla. V horach sa rozdiel straca, v horach su si vsetci rovni (aj ked poniektori pomalsi a unavenejsi :-). Tam sa spoznavaju a stretavaju prima ludia. Som potesena vami vsetkymi. S nadsenim som pocuvala prednasku o medvedikoch a vase rozpravania z vyletov po horach . Mate moj obdiv. Bol to jeden z krasne prezitych vikendov. Dovidenia o rok :-)

Sona

No ja som mala polovicu prednasky a Mato s Lubom druhu polovicu :)

Rbr69

Ja som si vzdy myslel, ze tandem su dvaja ... preto som nevedel, ze ktori ;-)

Sona

Prepac, Rastik, nevsimla som si, ze na spolocnej foto nie si. Mal si mi rychlo poslat tu Tvoju :)Tandem je, ze sme sa pekne traja doplnali.

Rbr69

bolo vyborne, celovecerna podrobna prednaska Misa Kalasa o medvedoch v MF vyborna, druhy vecer o Aljaske + Bosna & Hercegovina tiez ...
... kedze nie som na spolocnej foto nech som sa akokolvek snazil ;-), spytam sa: ako je mysleny ten tandem "v podaní tandemu ja, Ľubo, a Maťo" ? :D:D:D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum