Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fotopasce na medvede

Hm

rbr69, ved v poriadku, ak ti to staci pre dobry pocit, je to tvoja vec. mas pravdu, netreba sa viazat k stromom, o zlych polovnikoch a dobrych ochranaroch sa najviac dozvies prave od klavesnice. apropo, co si chcel vyvolat ty tou ironizujucou a dost hlupou poznamkou zo vcerajska 21:19?

Rbr69

Pocuvaj Hm, o co Ti ide, co Ti vadi, ze prispejeme na vec, ktoru povazujeme za dobru?

Ja som prispel a nepasujem sa do ziadnej ochranarskej role. Prispel som svojimi peniazmi, nechapem co tu tahas nejake rodicovske, na co narazas a aky flame chces vyvolat? A ze som symbolicky prispel od kompu prevodom z uctu na ucet? Normalne. Nebudem zo seba robit dementa, co nevie vykonat beznu platbu.

Kludne od kompu podporim aj nejaku iniciativu, peticiu ak si myslim, ze je dobra. Nemusim nikam utekat, ani sa privezovat retazou ani pokrikovat.

Ak niekto ok kompu pripeje symbolickou ciastkou napr. na deti v Afrike, aj to vies vytykat, ze je to od kompu. To maju utekat na misiu?

Si trapny!!!

Bacaardi

ja nemam proti fotopasciam nic, Miso K. si urcite robi svoju robotu na 1.

ja som len poznamenal, ze nevrazivost voci horarom a polovnikom je tu az neuveritelna... fanaticka...

odporucam precitat si eticky kodex polovnika:
polovacka.com/…/50-eticky-kod…$ret

a viem, ze kopa politikov, lekarov a inych podnikatelov ktori dostanu "pozvanku" na polovacku sa tak nechovaju... ale nie sme taki, ze hadzeme do jedneho vreca, ze? ze sa nam to nepaci, ked nas hadzu do jedneho vreca....

Hm

Skladat sa na elektronicke hracky, pekne od pocitaca poslat peniazky svoje ci rodicovske, to je "cool" ochranarcenie a navyse v pohodli. Pevne dufam ze sa co nevidiet objavi na hiking.sk aj spotrebitelsky test tej pasce.

Bacaardi: neboj sa , to nezistia, to si bud isti, ako pise najvacsi anglicky medvedoznalec, medvedov vela nie je, viac ich maju napriklad v Rusku, Rumunsku a podobne.

Bacaardi

ja sa nestaviam na nikoho stranu, len by ma zaujimalo, co nastane potom, co zistite, ze tych medvedov je fakt vela... hehehe... potom zmenite nazor na horarov a polovnikov?

nezmenite.

Miso.K

Boro, nechcel som sa ťa dotknúť, prepáč. Ale tvoje príspevky v rámci diskusie sú naozaj, naozaj mimo.

MatusM

Komunisti hovorievali aj "poručíme větru, dešti". Keď vymením vietor a dážď za kôrovca, či medvede, akoby som ťa počul, Boro. Našťastie, aspoň na Hikingu je tento názor menšinový. Nanešťastie, asi len na Hikingu :(

Rbr69

Bolo by dobre tu dat nejaky rozhovor s dobrym horarom alebo revirnikom, ktori bojuju proti vrahom zvierat a lupicom dreva ... aby som mohol skutocne uverit, ze to s ochranou prirody myslia tiez dobre a robia preto zo svojej pracovnej pozicie co sa da ;-)

Boro

Ako hovorili komunisti": Kto nejde s nami, ide proti nám". A čo tak, keby si mi rovno zakázal pod pukutou niekde prispievať?

Miso.K

Boro, možno by si mohol začať svoje knihy písať uhlíkom na stenu jaskyne...
Pri tvojej filozofii je mi divné, že používaš takú "nezmyselnú vec",ako je internet! Myslím, že viac k tvojmu komentáru pridávať netreba ...

Boro

Tak to už pre vaše uspokojenie chýba len zavesiť tým macom do uší plastové visačky ako kravám a monitorovať a monitorovať. lebo ja viem, že každý horár či revírnik svoj revír dobre pozná, len to zbytočne nikomu nevešia na nos, pretože kopa "vysokokvalifikovaných ochranárov" a inej hávede by mu povedala, že je vrah zvierat, lupič dreva a podobné výlevy. A tak sa priatelia skladajte na fotopasce, aby ste naozaj prehladne zistili, že Maco 3XB/ 145 bol videný tam a tam pri takej a takej činnosti a je priamo zodpovedný za to, čo urobil. Česť práci.

Merhorn

boro ja by som bol strasne rad aby to bolo ako kedysi, ako je to v tvojich pribehoch, ale bojim sa, ze cesty spat uz nie je a v dnesnej doby to uz asi nie je mozne. verim, ze ludia ako miso vedia co je najlepsie riesenie pre udrzanie aspon coto z divociny ako mame.mame?

Jjano

Boro, obávam sa, že pojem "poriadny horár" sa v dnešnej dobe nahradzuje výrazmi ako "vedúci prevádzky", "výrobný referent" a pod. Nemá čas spoznávať svoj revír, musí "produkovať" :-(

Boro

Medvede s obojkami, fotopasce po stromoch rozvešané, začipované zvieratá, chlapi so smerovými anténami, strážcovia s notebookmi, satelitné špehovanie, kamery v brlohu - ajajáj. Tak tomu hovorím divočina. A zo všetkého toho vyplynie to, čo už dávno poriadny horár o svojom revíre vie. Lenže on to vie len tak obyčajne, ale my zasa vedecky. Alebo nie ???

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum