Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nové značky v okolí Lozorna I.

Diskusná téma K článku: Nové značky v okolí Lozorna I.

V priebehu posledných dvoch rokov som objavil v okolí Lozorna tri nové značky. Evidentne je tu agilný turistický oddiel, ktorý chce turistom sprístupniť okolie svojej obce. Keďže som sa dopočul aj o existencii Biofarmy Stupava a Ranča Abeland, rozhodol som sa spojiť príjemné s užitočným, čiže uspokojiť turistické srdce, pripomenúť si mladosť a dať si aj nejakú slovenskú pochúťku.

Janica

veru,vtedy bol mtb maraton...je este jedna - neznacena cesta na salas,kde sa tam pride od zadu.

Zdenči

poznám tých turistov z Lozorna...naozaj zanietenci. Majú ešte kopec plánov

Mivym

opäť dobrý článok Sido.Boro má asi pravdu, treba vpáliť počas horúčav do prvej krčmy u cesty.Super, teším sa na ďalšie články z tvojho pera :-)

Boro

Miro, ty starý tram, ty nevieš, že ak obídeš otvorenú krčmu, tak všetky následovné budú zatrvorené !!!!

Janovarga

to neni bikros
ale normalny MTB maraton,cize skorej crosscountry..organizacne (vraj) jeden z najlepsich na Slovensku

Peter Straka

Ja len pripojím link na Biofarmu biofarma.sk/ a potvrdím Mirov odhad, že úzka príjazdová cesta je dosť frekventovaná najmä počas pekného počasia a voľných dní. Pre rodiny s malými deťmi je to celkom zaujímavé miesto. Počas našej návštevy nebolo tak teplo a zvery boli aktívnejšie. Ovce boli niekde na paši a kozy voľne behali pomedzi návštevníkov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma